Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet
Maj 2020

Arbejdsmiljø København og Covid-19

Tiden siden midten af marts har været præget af en helt anden arbejdssituation, end vi er vant til - og dermed også et ændret arbejdsmiljø. I Arbejdsmiljø København har vi arbejdet på højtryk for at tilpasse vores rådgivningstilbud de mange forskellige situationer, som vores kolleger i Københavns Kommune står i.
 
Online rådgivning
 
Via telefon, Microsoft Teams og mail giver vi fortsat sparring til ledere, ledelsesgrupper, MED og Trio. Tidlig Indsats afholder psykologsamtaler og fysioterapeutiske konsultationer via telefon og Teams. Tidlig Indsats’ hotline er fortsat åben på hverdage fra 9-13 (3366 5766 / tast 1) og nye forløb kan tilmeldes via vores hjemmeside.
 
Skræddersyede kurser frem til sommerferien

Vi har besluttet at aflyse alle kurser i Arbejdsmiljø København frem til sommerferien. Til gengæld kan de arbejdspladser eller medarbejdere, som har specifikt behov for kursus før sommeren, blive tilbudt en skræddersyet løsning, der lever op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Kontakt os for mere information på 3366 5766
Følg os på LinkedIn
Intet tidspunkt kunne være bedre end denne ”online tid” til at fortælle jer, at der sker en masse på vores LinkedIn-profil. Så hvis du har brug for et par ugentlige ”arbejdsmiljø-indsprøjtninger”, så gå ind at følg os!  
 

Genåbning - tryg tilbage på arbejdspladsen

Er du tryg ved at komme tilbage på arbejde og ved du, hvordan du skal håndtere smitterisikoen?
 
 

Arbejdsmiljø – når man leder på distancen

I denne situation, hvor mange medarbejdere arbejder hjemmefra, gælder det om at have en struktur og en ”god tillid på distancen”. Mange har også brug for hjælp til prioritering af opgaverne.
 
 

Covid-19 og det psykiske arbejdsmiljø

Opgaven, vi skal løse sammen, er forandret, og det har indflydelse på det psykiske arbejdsmiljø. Kontakten til borgere og pårørende kan være under pres, eller bekymringen for smitte kan påvirke trivslen på arbejdspladsen. Vi reagerer forskelligt på situationen.
 
 
 

Arbejdsmiljø på en hjemmearbejdsplads

Mange af os sidder fortsat hjemmefra og arbejder. Midlertidige kontorarbejdspladser er installeret, hvor der lige var plads i hjemmet. Men hvor længe kan vi sidde, som vi gør? Hvad med kroppen og hvad med arbejdsfællesskabet?
 
 
Er du udfordret på din hjemmearbejdsplads og får gener i kroppen?
 
 
 
Live træning hver dag kl. 11 med dine kolleger
 
I hverdagene afholder Arbejdsmiljø København en live træning på 10 min. gennem Microsoft Teams. Træningen bliver ført af vores fysioterapeuter fra Tidlig Indsats og indsatsen Træning i arbejdstiden. Vi træner kroppen igennem på en god, sjov og sund måde, så du kan holde dig i form og samtidigt være en del af et fællesskab med andre fra Københavns kommune. Kom og vær med!
 
 
Footer