Juli 2020
 
 
 

Kortere sagstider i Borgercenter Handicap

Hans Jørgen Møller
Sagsbehandlingstiderne i Borgercenter Handicap har taget et dyk nedad. Formanden for Centerrådet, Hans Jørgen Møller ser positivt på udviklingen, men advarer samtidigt borgercentret om ikke at hvile på laurbærrene.
 
 

Fejl i regulering af satser - tabt arbejdsfortjeneste

 
Social- og Indenrigsministeriet har konstateret en fejl i reguleringen af satser for tabt arbejdsfortjeneste. Forældre, der kan have fået udbetalt for lav ydelse, har mulighed for at få deres sag behandlet på ny. 
 
 

Flere familier har fået én fast sagsbehandler

Barnehænder og voksenhænder på klaver
Det har været et stort ønske fra forældre til unge med handicap, at sagsbehandlingen af merudgifter og tabt arbejdsfortjeneste løses af den faste sagsbehandler i Ungeområdet i Borgercenter Handicap. Ønsket er nu gået i opfyldelse og første etape af overflytningen er gennemført.
 
 
 

Sommeraktiviteter for borgere med handicap

Borgercenter Handicap og SUKA tilbyder en række sommeraktiviteter til borgere med handicap. Deltagelse er gratis, og der er først til mølle.
 
Sommerkatalog
 
 

Mathias fandt modet midt i coronakrisen

Mathias Claudio
 
Coronatiden har ikke kun været trist. For Mathias, der er musiker og har autisme, har den givet plads til at arbejde med sit største ønske: At turde stå på en scene og optræde foran et livepublikum. Midt i virus-virak bliver den drøm til virkelighed.
 
 

KALENDER:

Bedsteforælder og barnebarn: Colourbox.dk
Banner fra Din Rådgivning: Colourbox.dk

Efterårsprogram i Åben Rådgivning

Åben Rådgivning i Borgercenter Handicap har planlagt en række workshops og oplæg, hvor forældre og voksne borgere kan hente viden og inspiration til hverdagen med et barn eller en ung med nedsat funktionsevne. Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding: 
 
 

Efterårsprogram i Din Rådgivning

Din Rådgivning for voksne borgere med autisme eller anden funktionsnedsættelse har også lanceret et efterårsprogram med oplæg. Det foregår i Suhmsgade på Vesterbro. 
 
Signalstoffer og søvn (28. oktober)
Autisme og stress (18. november)
 
Se også tre korte film om autisme 
Autismekonsulenterne i Din Rådgivning har produceret tre korte film for voksne borgere med autismespektrukforstyrrelse. Du kan se dem her:
Footer