Oktober 2020
 
 
 

Hvad synes du om handicappolitikken?

 
Københavns Kommunes Handicappolitik 2018-2022
Københavns Kommune og Handicaprådet er i gang med at undersøge, hvad borgere, pårørende og andre københavnere synes om kommunens handicappolitik. Til og med søndag den 4. oktober har du mulighed for at give din mening til kende og fortælle, hvad der har betydning for dig. Bidragene vil blive taget med i det videre arbejde med handicappolitikken frem mod 2022.  
 
 
 
 

Hvad er vigtigt for dig?

5 smileys med forskellige ansigtsudtryk
Frem til efterårsferien spørger Borgercenter Handicap knap 8000 borgere, om de er tilfredse med den støtte og sagsbehandling, de modtager. Borgernes feedback er et vigtigt element i borgercentrets udviklingsarbejde.

 
 

Loke flytter hjemmefra

Loke Jespersen og Pia Mejnertsen
Efter seks år på et bosted, er 32-årige Loke Jespersen flyttet i egen lejlighed. Udflytningskoordinator Pia Mejnertsen i Borgercenter Handicap var med fra første kig på lejlighed til den sidste regning kom på plads i netbank. 

 
 

Hvem skal have Frivilligrådets Frivilligpris?

 
Frivilligrådet i Københavns Kommune uddeler igen i år Frivilligprisen til en forening, der har ydet en væsentlig frivillig indsats på det sociale område i København. Der er deadline for indstilling til prisen den 18. oktober. 
 
Banner med teksten: FrivilligRådet KBH.
 
 

Dus med dyrene og vennerne

Venner rister snobrød
Børn og unge fra institutioner i Borgercenter Handicap var en solrig sensommerlørdag samlede til festivalen ”Dus med Dyrene”. Dagen markerede samtidig en festlig afslutning på en række ekstra sommeraktiviteter.
 
 
 

KALENDER:

Far og søn bygger togbane: Colourbox.dk
Banner fra Din Rådgivning: Colourbox.dk
OBS! Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer til forebyggelse af Covid 19 - derfor er der færre pladser i lokalerne end normalt. Læs, hvordan du tilmelder dig under de enkelte arrangementer.  
 

Efterårsprogram i Åben Rådgivning

Her ser du efterårsprogrammet i Åben Rådgivning for forældre og voksne pårørende til børn eller unge med nedsat funktionsevne:      
 
 
 

Efterårsprogram i Din Rådgivning

Her ser du efterårsprogrammet i Din Rådgivning for voksne borgere med autisme eller anden funktionsnedsættelse.  
 
Signalstoffer og søvn (28. oktober)
Autisme og stress (18. november)
Autisme og arbejdsliv (9.december)
Oplæg for pårørende (21. januar 2021)

 
Se også tre korte film om autisme 
Autismekonsulenterne i Din Rådgivning har produceret tre korte film for voksne borgere med autismespektrumforstyrrelse. Du kan se dem her:
Footer