December 2020
 
 
 

Uddeling af årets handicappris

 
Uddeling af årets handicappris - Pia Finne
En tydeligt rørt Pia Finne måtte udbryde ”WHAT?” hele to gange, før det gik op for hende, at hun havde vundet årets Handicappris. Prisen blev overrakt af socialborgmester Mia Nyegaard og Steen Stavngaard, der sidder som medlem af Handicaprådet for LEV.
 
 
 

Invitation til webinar den 16. december

Borgercenter Handicap inviterer til åbent webinar om arbejdet med en omstillingsplan, der skal sætte retningen for udviklingen af handicapområdet i København de kommende fire år. Det finder sted onsdag den 16. december kl. 18.30 - 19.30 på den digitale platform Microsoft Teams. Bemærk, at tilmeldingsfristen er den 10. december. 
 
Kollage med 4 billeder  der skal symbolisere mennesker med nedsat funktionsevne
 
 

Hverdagsaktivist og projektmager

 
Aina Boss Budde
Frivillige med handicap opnår både selvudvikling, bliver en del af et fællesskab og de gør en konkret forskel for børn og unge med handicap. Mød Aina Boss Budde, der arbejder frivilligt som projektmager hos Hverdagsaktivisterne. 
 
 
 
 

Dialogmøde om overgangen fra ung til voksen

Silhuetter af mennesker med dialogbokse
På det seneste dialogmøde i Borgercenter Handicap gav forældre til unge og én ung deltager med handicap input til, hvordan centret kan udvikle arbejdet og samarbejdet omkring den gode overgang til voksenlivet.
 
 
 

Flere jobs til flere københavnere med handicap

Socialborgmester Mia Nyegaard og direktør i Lev, Anette Christoffersen
Københavns Kommune og KLAPjob i foreningen Lev har indgået en samarbejdsaftalen.  Aftalen skal hjælpe flere mennesker med kognitive handicap i beskæftigelse.
 
 
 

Se Junos Juleshow

Junos juleplakat med reklame for showet
Intet er som det plejer i år, og de fleste juleevents er aflyst. Juno og Captum har derfor lavet et stort virtuelt juleshow med masser af julede indslag samt julehilsner og gæster fra andre tilbud i borgercentret og en række kendte politikere og kunstnere.   
 

Julebazar i Kraftværket

Juletræ lavet i filt
Er du også vild med jul, kan du besøge Kraftværkets julebazar på Svanevej 24. Bazaren er åben tirsdag til fredag fra kl. 10-18 frem til den 23. december. Her kan du både besøge caféen og købe kunsthåndværk og andre gode ting fra Kraftværkets værksteder.

 
 

KALENDER:

 Højtlæsning for to børn : Colourbox.dk
Banner fra Din Rådgivning: Colourbox.dk
 

Oplæg i Åben Rådgivning:

Her ser du forårsprogrammet for 2021 i Åben Rådgivning for forældre og voksne pårørende til børn eller unge med nedsat funktionsevne:     
 
 

Oplæg i Din Rådgivning:

Her ser du programmet i Din Rådgivning for voksne borgere med autisme eller anden funktionsnedsættelse. Flere programpunkter er på vej.  
 

OBS: Vær opmærksom på eventuelle aflysninger!

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer til forebyggelse af Covid 19 – og der kan derfor komme aflysninger fra dag til dag, som vil blive annonceret på hjemmesiden under de enkelte arrangementer.

Der er også færre pladser i lokalerne end normalt, og tilmelding til arrangementerne er efter ”først til mølle”. Læs, hvordan du tilmelder dig oplæg i Åben Rådgivning og Din Rådgivning under de enkelte arrangementer.
 
Footer