Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet - TU-tillæg
Januar 2021

Trivselsundersøgelsen 2021

 
Kære kollega i Københavns Kommune - godt nytår!
 
Så har vi taget hul på 2021 og dermed nærmer TU21 sig. Spørgeskemaerne til Københavns Kommunes trivselsundersøgelse udsendes d. 24. februar. Arbejdsmiljø København rådgiver kommunens arbejdspladser i de forskellige trin i forløbet.  
 
Her kan I se film og tilmelde jer infomøder, der hjælper jer med forberedelsen til TU21.
 

Se filmen om den gode forberedelse

  
For at få så høj en svarprocent som muligt er det vigtigt med en god forberedelse af trivselsundersøgelsen. Vi har lavet en kort film med gode råd til det forberedende arbejde på arbejdspladsen:
 

Tilmeld jer infomødet Vær parat

Arbejdsmiljø København afholder infomødet Vær parat, som har fokus på, hvad I kan gøre for, at trivselsundersøgelsen får en god start hos jer, hvordan I sikrer en høj svarprocent, og hvordan I allerede nu kan forberede jeres opfølgningsproces. 
 
I år afholder vi infomøderne via Microsoft Teams. Tilmeld dig enten det åbne, tværgående hold eller et specifikt hold for din forvaltning, hvis du kommer fra BIF, SUF, SOF eller BUF.

 

Find information på KKintra eller amk.kk.dk

 
Hver forvaltning i kommunen bringer løbende information om TU21 via egne informationskanaler samt på jeres egen lokale TU-side på KKintra. I kan også holde jer opdaterede på Økonomiforvaltningens fælles trivselsside på KKintra.

På Arbejdsmiljø Københavns hjemmeside om TU21 finder I information og værktøjer til hele TU-processen fra forberedelse til opfølgning og handling. I kan også læse om, hvordan TU hænger sammen med jeres APV.
 
Arbejdsmiljø København kan hjælpe i alle faser af trivselsundersøgelsen, hvis I ønsker støtte til at sikre en god proces omkring trivselsundersøgelsen på jeres arbejdsplads. Læs mere på vores hjemmeside.
 
Footer