Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet - TU-tillæg
Februar 2021

Trivselsundersøgelsen 2021

Kære kollega i Københavns Kommune - så er det lige om lidt!
 
I morgen onsdag udsendes Københavns Kommunes trivselsundersøgelse til alle medarbejdere. Arbejdsmiljø København rådgiver kommunens arbejdspladser i de forskellige trin i forløbet.  
 
Det er en fælles opgave for MED-udvalg og arbejdsmiljøgrupper at tilrettelægge jeres lokale proces. Måske er I allerede godt i gang med forberedelsen af undersøgelsen? Ellers kan I finde inspiration i dette nyhedsbrev. 
 
Uanset hvordan I er påvirkede af corona-situationen, er det vigtigt at tage højde for de særlige omstændigheder, vi denne gang besvarer undersøgelsen ud fra. Det gælder blandt andet jeres dialog om spørgerammen. Det er også vigtigt at planlægge, hvordan I vil følge op på resultaterne af undersøgelsen. 

Følg med i svarbarometeret

Trivselsundersøgelsen løber fra 24. februar til 16. marts. I spørgeperioden kan I løbende følge med i, hvor mange der har svaret fra arbejdspladsen. 

Værktøjer til en god trivselsundersøgelse

Find inspiration til både forberedelse, opfølgning og kobling til APV-arbejdet i TU-guiden. Guiden er skrevet til de af jer, som skal stå for trivselsundersøgelsen på arbejdspladsen.  
 
 

Hjælp til opfølgningen på TU21

Online infomøder om opfølgningen på TU
Er I i tvivl om, hvordan I læser trivselsrapporterne og mangler I inspiration til, hvordan rapporterne kan danne grundlag for en fælles dialog på arbejdspladsen? Eller er I usikre på, hvordan corona-situationen spiller ind på både rapport og mulighederne for opfølgende dialog? Arbejdsmiljø København afholder infomøderne Fra rapport til handling, som sætter fokus på, hvordan I kan omsætte trivselsundersøgelsen til konkrete handlinger til gavn for trivslen på jeres arbejdsplads.
 
Infomøderne vil foregå via Microsoft Teams. 
 
Hold øje med www.amk.kk.dk/trivsel fredag 5. marts, hvor vi er klar med datoerne til infomøderne.
 
Online temamøder om krænkende adfærd
Arbejdsmiljø København afholder også temamøder om, hvordan man bedst håndterer det, når der i trivselsundersøgelsen er svaret ja til, at der foregår krænkende adfærd på arbejdspladsen. De er målrettet både Trio (leder, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentant), arbejdsgruppe og lederen alene.

Temamøderne vil foregå via Microsoft Teams. 
 
Hold øje med www.amk.kk.dk/trivsel fredag 5. marts, hvor vi er klar med datoerne til temamøderne.

Gik I glip af infomødet Vær parat?

Arbejdsmiljø København har også afholdt en række online infomøder om, hvordan I forbereder jer til trivselsundersøgelsen. Hvis I ikke nåede at deltage, kan I få de vigtigste pointer i de slides, der blev brugt. 
 

Find information på KKintra eller amk.kk.dk

 
Hver forvaltning i kommunen bringer løbende information om TU21 via egne informationskanaler samt på forvaltningens TU-side på KKintra.

På Arbejdsmiljø Københavns hjemmeside om TU21 finder I information og værktøjer til hele TU-processen fra forberedelse til opfølgning og handling. I kan også læse om, hvordan trivselsundersøgelsen hænger sammen med jeres APV.
 
Footer