Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet
Marts 2021

Kære kollega i Københavns Kommune

For hver dag der går, beriger lyset os yderligere med sit selskab - foråret er på vej. 
 
I dette Arbejdsmiljøbrev bringer vi selvfølgelig nyheder om den hverdag, der fortsat berører os alle på forskellig vis - nemlig en hverdag i en corona-tid. Men vi har også et par nyheder med, der handler om helt andre ting. Nederst i nyhedsbrevet har vi samlet en række aktuelle artikler, som I måske ikke har fået læst endnu. 
 
Rigtig god fornøjelse
Arbejdsmiljø København
 

Webinar om god ledelse og stærke arbejdsfællesskaber under corona

Rammerne for samarbejde har ændret sig ad flere omgange, og det har stået på længe. Derfor afholder PS - Indsats for Psykisk Sundhed i Københavns Kommune et webinar for ledere, med fokus på god ledelse i en corona-tid.
 
Webinar om god ledelse og stærke arbejdsfællesskaber under corona
 

Ny podcast om stive nakkemuskler og ondt i ryggen ved hjemmearbejde

16 % af alle sygedage i Danmark skyldes smerter i nakke og skuldre. Det påvirker håndteringen af kerneopgaven. Lyt til denne podcast og bliv klogere på, hvordan du håndterer smerter ved hjemmearbejdet. 
 
Ny podcast
 

Psykologhjælp på afstand i en corona-tid

Psykologerne i Tidlig Indsats har tilpasset deres arbejdsgang til corona-restriktionerne således, at alle konsultationer foregår online eller telefonisk.
 
Psykologhjælp på afstand i en corona-tid
 

Nye initiativer på arbejdsmiljøområdet

Det seneste år har budt på meget nyt – også på arbejdsmiljøområdet. Ved årets udgang blev der nemlig vedtaget en række nye initiativer og tiltag, der kommer til at få indflydelse på arbejdsmiljøindsatsen på kommunens arbejdspladser. 
 
 

Træn med 1000 kolleger – derhjemme

Mens fitnesscentre og sportsklubber må holde lukket, har vi åbnet vores helt eget online træningscenter på Teams - og det med  succes. Lige nu er der over 1000 tilmeldte, og der er plads til flere.
 
Så hvis du og dine kolleger endnu ikke træner med - så er I hermed inviteret
 
Træn med 1000 kolleger - derhjemme
 

Bring liv i arbejdsfællesskabet

Fællesskabet med kollegerne, de hyggelige og uformelle snakke ved kaffemaskinen eller mødet i kantinen. For mange har den daglige, menneskelige kontakt stor betydning for trivslen på jobbet. Men det er endnu uvist, hvornår vi igen kan mødes fysisk alle sammen. 
 
 

Fik du læst...

Footer