Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet
Juni 2021

Kære kollega i Københavns Kommune

Sommeren er på vej. Den gradvise tilbagevenden til fysisk fremmøde for den femtedel af Københavns Kommunes ansatte, der har været hjemsendt fra arbejdspladserne, er endelig i gang. I dette Arbejdsmiljøbrev skriver vi blandt andet om reboarding, der handler om at vende godt tilbage til arbejdspladsen og arbejdsfællesskabet.
 
Rigtig god fornøjelse
Arbejdsmiljø København  
 

Skriv anonymt om seksuel chikane og sexisme

Nu kan du, ud over at ringe anonymt, også skrive anonymt til Enhed for anonym håndtering af seksuel chikane og sexisme (EFAH). Enheden tager sig af henvendelser fra ansatte i Københavns Kommune, som har oplevet eller været vidne til seksuel chikane eller sexisme på arbejdspladsen.
 
Skriv anonymt om seksuel chikane og sexisme
 

Reboarding – at komme godt tilbage til arbejdet

 
Reboarding handler om at hjælpe medarbejderne godt tilbage på arbejdspladsen på en måde, hvor man lykkes med opgaven, trives og får arbejdsfællesskabet til at fungere. Det kræver at man som leder, får taget de rette dialoger med den enkelte medarbejder, med afdelingen, ind i ledergruppen og ind i TRIO eller MED.

Reboarding – at komme godt tilbage til arbejdet
 

Fysisk trivsel ved reboarding


Kan det hybride arbejdsliv, free-seating (arbejdspladser uden faste pladser), aktivitetsbaseret indretning og reboarding forenes med fysisk trivsel? Ja – hvis det gøres klogt.

 
 

Hjemmearbejde – også efter genåbningen

 
Omkring en femtedel af Københavns Kommunes ansatte har i længere perioder været nødt til at arbejde hjemme under COVID-19. Tidligere på året gennemførte Københavns Kommune en undersøgelse om hjemmearbejde, og der er næppe tvivl om, at hjemmearbejde er kommet for at blive – også efter genåbningen.
 
Hjemmearbejde - også efter genåbningen
 

Kom til Arbejdsmiljøkonferencen AM:2021


Hvis du vil være up-to date med den nyeste viden om arbejdsmiljø, så er Arbejdsmiljøkonferencen AM:2021 stedet at besøge. På konferencen deltager Arbejdsmiljø København både som oplægsholder og i workshops. Konferencen bliver afholdt den 29. -31. august 2021 i Nyborg. Tilmeldingsfristen er den 23. august.

Læs mere om AM:2021 her

 

 

Fysisk genåbning af Arbejdsmiljø København

 
I takt med at genåbningen af Danmark er i gang, vil vi gradvist åbne for, at du kan møde op i Arbejdsmiljø København til kurser, møder samt aftaler i Tidlig Indsats. Til at starte med kan du allerede nu blive tilbudt fysisk konsultation ved fysioterapeuterne under Tidlig Indsats på Enghavevej 82.
 
Fysisk genåbning af Arbejdsmiljø København
Bemærk at Arbejdsmiljø København i 2021 holder sommerferielukket i uge 29 og 30 (19. juli til og med 30. juli). Du kan stadig kontakte os via vores hotlines, der holder åbent som normalt i perioden.
Footer