Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet
September 2021

Kære kollega i Københavns Kommune

I dette Arbejdsmiljøbrev kan du bl.a. læse om, hvordan fire medarbejdere oplever samfundets genåbning, om en særlig forebyggelsesindsats mod vold i skoler og så medsender vi desuden nogle digitale værktøjer for et bedre arbejdsliv.
 
Rigtig god fornøjelse
Arbejdsmiljø København
 

Konflikthåndtering, der virker

 
Arbejdsmiljø København og Børne- og Ungdomsforvaltningen har sammen udviklet Konflikthåndteringsmetoden. Den skal nu bruges som redskab på kommunens almenskoler for at minimere vold og trusler og sikre bedre trivsel hos både børn og medarbejdere.
 
Konflikthåndtering, der virker - et forløb på skolerne i København
 

Velkommen hos Arbejdsmiljø København

 
Vi er tilbage! Vores hus på Enghavevej 82 er åbent alle hverdage for vores brugere. Her tilbyder vi fx kurser, konsultationer, sparring og netværksmøder for medarbejdere, ledere og arbejdsmiljø-repræsentanter i Københavns Kommune.
 
Velkommen hos Arbejdsmiljø København
 

På arbejde under omskiftelige vilkår

 
Halvandet år efter corona-nedlukningen er medarbejderne igen begyndt at arbejde under nogenlunde genkendelige forhold. Men hvordan har nedlukningen præget vores arbejdsliv?
 
Fire perspektiver på arbejdslivet under og efter corona-nedlukningen
 

”Det skal være trygt at tage kontakt”

 
D. 14. april 2021 åbnede Enhed for anonym håndtering af seksuel chikane og sexisme (EFAH). Bag den ligger et stort etablerings-arbejde, udført af mange hænder og hoveder. Nu giver enhedens medarbejdere et indblik i, hvordan de arbejder med det tilbud, der til daglig bliver kaldt EFAH.
 
Bagom EFAH
 

Få digital hjælp til arbejdsmiljøet

 
Vi har samlet en række digitale redskaber fra e-læring og webinarer til online psykologsamtaler og træningsvideoer. Redskaberne kan hjælpe dig med at få et bedre fysisk og psykisk arbejdsliv og arbejdsmiljø.
 
 

Ny afdelingsleder i Arbejdsmiljø København

 
Det var med stor glæde, at vi d. 16. august bød Dorthe Steen velkommen som ny afdelingsleder for organisationspsykologerne i Arbejdsmiljø København.
 
Ny afdelingsleder i Arbejdsmiljø København
 

Bliv skarp på håndteringen af sygefravær

 
Arbejdsmiljø København har udbudt nye kurser med fokus på bedre håndtering og forebyggelse af sygefravær. Der er temadage for både ledere og samlede MED- eller Trio-grupper.

Footer