Nyhedsbrev september 2021
 
Kære læser
Læs om spændende arrangementer med fokus på din bydel og den nye budgetaftale.

Markedsdag i Siljangadekvarteret

Erhvervsbygning
Kom med til en hyggelig markedsdag i et kvarter fyldt med kreative småerhverv og gamle industribygninger. Her kan du bl.a.:
  • Tage med på en byvandring og høre om kvarterets skjulte perler
  • Opleve en fernisering på en fotoudstilling
  • Møde de folkevalgte 
  • Smage på bydelen
  • Besøge enkelte erhverv
Det sker torsdag den 30. september kl. 15-19 ved Prags Boulevard 49 B1 i gården.
Følg med i programmet på facebook
 
 

Det fik Amager Øst i Budgetforhandlingerne

Københavns Rådhus
Nu er kommunens budget 2022 faldet på plads. Lokaludvalget er glade for at der er afsat midler til parkeringszoner ved metrostationerne, sikre skoleveje omkring Nordøstamager Skole og en ny kunstgræsbane på Kløvermarken. Der blev bl.a. også afsat midler til kunstudsmykning på Nordøstamager Skole, bedre faciliteter til Søspejderne Fribytterne Sø og vagtrundering ved Kløvermarkens Idrætsanlæg. Læs mere på vores hjemmeside.
Læs mere
 
 

Hør om placering af sorteringspunkter

Kom og hør mere om de kommende sorteringspunkter i Amager Øst onsdag den 22. september fra kl. 17.30-19.30 i Salen i Kvarterhuset. Her præsenterer Teknik- og Miljøforvaltningen forslag til placeringer af de kommende sorteringspunkter i Amager Øst. Vi byder på en sandwich og en vand, hvis du tilmelder dig senest den 20. september på mail aoelu@kk.dk. Du er dog også velkommen til bare at dukke op.
Læs mere
 
 

Kom og giv dine input til sikker skolevej på Backersvej

Cyklister på Backersvej

Kom til borgermøde om anden etape af sikker skolevej på Backersvej, fra Samosvej til Kastrupvej. Her kan du give input til projektforslaget inden det skal til politisk godkendelse. Mødet holdes mandag d. 25. oktober 2021 kl. 16.30 - 18.00 i Kvarterhuset, Lokale: Verdensrummet.
Tilmelding: Send en mail til aoelu@kk.dk, hvor du skriver dit navn og mailadresse. Frist for tilmelding er den 24. september.

Læs mere
 
 

Nye ansigter i sekretariatet

I lokaludvalgets sekretariat har vi fået to nye kollegaer, Clara Drowe Andreasen, der arbejder med byudvikling og borgerdialog, og Rie Hammershøi, der er barselsvikar i stillingen som pulje- og projektmedarbejder. Udvalgssekretær og sekretariatsleder er stadig Frida Jans, der har været ansat i sekretariatet i 9 år.

Kontakt os
 
 

Ama'røsten

Næste nummer af Ama'røsten udkommer den 6. oktober. Der er deadline d. 17. september.

Kalender

Footer