Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet
December 2021

Kære kollega i Københavns Kommune

Endnu et begivenhedsrigt år lakker mod enden. Arbejdspladser og -miljøer er blevet testet på deres omstillingsparathed og tålmodighed, og nye erfaringer er blevet gjort. 
 
I dette arbejdsmiljøbrev kan du læse om vores erfaringer med gruppeforløb i Tidlig Indsats, en anderledes tilgang til smerter på jobbet, kurser i foråret, julekalender og en særlig pris for det gode arbejdsmiljø. 
 
Rigtig god fornøjelse
Arbejdsmiljø København
 

Med fokus på smerter

 
Smerter påvirker ikke kun individet, der oplever dem, men hele organisationen. Forskning viser, at problemet bør løses mere organisatorisk og systematisk.
 
Magasinet Arbejdsmiljø
 

Det særlige ved gruppeforløb

 
Nu kan medarbejdere i Københavns Kommune både deltage i forebyggende gruppeforløb om smerter og fysiske udfordringer samt psykisk overbelastning og stress. 
 
Gruppeforløb i Tidlig Indsats
 

Tag ikke konflikterne med hjem

 
Som kollega kan du gøre en stor forskel, når der har været udfordrende kontakt med en borger. For at gøre medarbejdere og ledere bedre rustede til at tage disse samtaler, har vi udarbejdet materialer, som forklarer, hvordan man kan gribe det an. Vi har også talt med en arbejdsmiljørepræsentant, som deler, hvordan hun vil tage værktøjerne i brug.
 
Tag ikke konflikterne med hjem
 

Forbedr dit arbejdsmiljø og bevar juleglæden

 
Julen står for døren. Det markerer vi med tre kalenderlåger i løbet af december med gode råd fra vores konsulenter til et bedre arbejdsmiljø i en travl juletid. Du kan allerede nu åbne første låge.
 
Første kalenderlåge
 

Arbejdsmiljøprisen 2022

Har din arbejdsplads indført nogle særlige tiltag, der har højnet arbejdsmiljøet? Nu har I mulighed for at dele gode initiativer til inspiration for andre arbejdspladser i Danmark.
 
Arbejdsmiljøprisen
 

Tilmeld dig forårets kurser mod stress

 
Er du leder, arbejdsrepræsentant i en arbejdsmiljøgruppe, eller leder med personaleansvar? Så kan du nu tilmelde dig forårets stressforebyggende kurser, der udbydes af P.S. – Indsats for Psykisk Sundhed i Københavns Kommune.
 
Footer