Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet | Live træning bag skærmen
Januar 2022

Mød overborgmesteren til Live træning

Arbejdsmiljø København tilbyder igen daglig Live træning. På mandag den 10. januar kigger Sophie Hæstorp Andersen forbi og hilser på.

Efter et halvt års pause vender Live træning nu tilbage på skærmen. Det er der en god grund til, fortæller Rasmus Ringgaard Schierbeck, der er fysioterapeut i Tidlig Indsats og instruktør bag initiativet:

”Live træning handler ikke kun om at få gang i stive led og muskler. Det handler også om at give den sunde aktive pause en plads, og at skabe et fællesskab for de ansatte i Københavns Kommune”, siger han og uddyber:

”Træning skaber god energi og godt humør til arbejdslivet. Det gælder både, hvis man arbejder hjemme eller er på arbejdspladsen”.

Sophie Hæstorp Andersen Live træning Arbejdsmiljø København

Arbejdsmiljø København er stolt over, at overborgmester Sophie Hæstorp Andersen har meldt sin ankomst på mandag til Live træning. Her vil hun kort præsentere sig selv og byde velkommen til dagens træning:

”Det er en stor anerkendelse fra overborgmesterens side, at hun vil være med til at skabe fokus på fysisk trivsel for medarbejderne i Københavns kommune”, siger Rasmus Ringgaard Schierbeck.

Læs mere og meld dig til Live træning

Herefter vil en af Arbejdsmiljø Københavns dygtige fysoterapeuter guide os igennem dagens 15 minutters Live træning, så alle ansatte i Københavns Kommune kan få bevæget kroppen. 

Træn med hver dag

Du og dine medarbejdere kan træne med hver dag kl. 11:00-11:15, når fysioterapeuter fra Arbejdsmiljø København går live.
 
Vi tilbyder foreløbigt Live træning i hele januar og februar måned. 
 
 
Rigtig god træning!
 
Arbejdsmiljø København
Footer