Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet
1. marts 2022

Hvordan er kulturen i Københavns Kommune?

Hjælp os med at afdække eventuel sexistisk kultur og adfærd på arbejdspladserne i Københavns Kommune. Undersøgelsen løber fra den 9.-30. marts. 
 
Seksuel chikane, uønsket seksuel opmærksomhed og sexisme hører ikke hjemme på arbejdspladsen. 
 
En dårlig kultur kan have alvorlige konsekvenser både for den enkelte medarbejder, og for arbejdspladsen som helhed. Derfor sætter Københavns Kommune nu en undersøgelse i gang, der har til formål at afdække eventuel sexistisk kultur og adfærd på Københavns Kommunes mange arbejdspladser.
 
 
 

Derfor skal du deltage i undersøgelsen

Undersøgelsen sendes ud som et spørgeskema den 9. marts og består af 11 spørgsmål, som spørger ind til konkrete arbejdsrelaterede hændelser i løbet af det seneste år.

Det er vigtigt, at man udfylder spørgeskemaet, uanset om man har oplevet sexisme eller seksuel adfærd eller ej.

Morten Kallehauge, projektleder i Enhed for anonym håndtering af seksuel chikane og sexisme i Arbejdsmiljø København, forklarer hvorfor, det er så vigtigt: 

- Jo flere, der deltager, jo bedre et billede får vi af kulturen på kommunens arbejdspladser. Det er meget vigtigt, fordi vi dermed får det bedst mulige grundlag for at kunne arbejde forebyggende fremadrettet, siger han. 

Læs mere om undersøgelsen her

 

 

Hæng plakaten op på din arbejdsplads

Har du oplevet eller været vidne til seksuel chikane eller sexisme på din arbejdsplads? Hos Enhed for anonym håndtering af seksuel chikane og sexisme (EFAH) kan du få råd og vejledning.

Ring på tlf. 7370 8540

Skab synlighed om EFAH ved at hænge plakaten op på din arbejdsplads. Hent plakaten her 

Footer