Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet | Undersøgelsen af sexistisk kultur og adfærd
Maj 2022

Her får I hjælp til at håndtere sexistisk kultur og krænkende adfærd

Resultaterne af Københavns kommunes undersøgelse af sexistisk kultur og adfærd er nu fremlagt. Arbejdsmiljø København står klar med hjælp og rådgivning. 

Alle kommunens medarbejdere har i marts måned haft mulighed for at deltage i undersøgelsen om sexistisk kultur og krænkede adfærd på kommunens arbejdspladser.

Nu er resultaterne fra kommunens syv forvaltninger fremlagt, og på de enkelte arbejdspladser skal man i gang med at vurdere og drøfte resultaterne.

Arbejdsmiljø København står naturligvis klar med hjælp og rådgivning til de enheder og arbejdspladser, der har haft hændelser med sexisme eller krænkende adfærd.    

Få hjælp og rådgivning
amk.kk.dk/sexisme finder I hjælp og redskaber til, hvordan I på jeres arbejdsplads kan følge op på resultaterne af undersøgelsen. Her er også gode råd til at arbejde fremadrettet med at forebygge og håndtere sexisme og krænkende adfærd.
 
Som medarbejder og leder i kommunen har man også mulighed for at henvende sig anonymt hos Enhed for anonym håndtering af seksuel chikane og sexisme, hvis man ønsker hjælp til at håndtere en konkret hændelse. 
 
Enhed for anonym håndtering af seksuel chikane og sexisme kan kontaktes dagligt på tlf. 7370 8540. 
 
Sådan følger I op på undersøgelsen - læs mere her
 
De bedste hilsner,
 
Arbejdsmiljø København
Footer