Læs programmet i nyhedsbrevet og sæt kryds i kalenderen. 
 

Tag til Blindstock Musikfestival på torsdag

Opslag for festivalen: IBOS
 
Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS) slår dørene op for en helt ny musikfestival for mennesker med synshandicap torsdag den 8. september fra kl. 13-18. Dagen byder på musik fra professionelle musikere, egne husbands samt salg fra boder.  
Tilmeld dig her
 
Orienteringsmøde: Fra ung til voksen
 
Borgercenter Handicap inviterer til orienteringsmøde torsdag den 13. oktober 2022 kl. 17-19.30 om overgangen fra ung til voksen. Mødet er rettet mod unge i alderen 15-18 år og deres forældre, og der vil både være oplæg og forskellige workshops. 
Orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen: Colourbox
Tilmeld dig her
 

Oplæg og åben café for forældre

Kridttegning af mor, far og barn ved hus: Colourbox
Åben Rådgivning inviterer til gratis oplæg og forældrecafeer. Her kan forældre og voksne pårørende få viden, inspiration og værktøjer til hverdagen med et barn eller en ung med autisme eller anden funktionsnedsættelse - og møde andre forældre. Her ser du programmet for efteråret 2022:     
 
 
 
 
 
 
 

Temaeftermiddage for voksne med autisme

Banner med teksten: For dig, der er voksen med ASF
Genkender du, at hverdagen kan være ekstra udfordrende, når man har en autismediagnose? Kom til en række gratis temaeftermiddage for dig, som er over 18 år. Her kan du kan høre oplæg og få viden og værktøjer til hverdagen. Nogle af oplæggende afholdes digitalt på nettet. Her ser du programmet for resten af året:  
 

Nyheder fra handicapområdet i København

Beboer fra Grøndalsvænge på dansegulvet
Jehad og Natalie med løbevogn
Læs flere nyheder
Footer