Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet | Tilmeld dig efterårets workshops
Oktober 2022

Bliv klogere på kemi, fysisk tungt arbejde og Nænsom Nødværge

 
Læs mere om vores spændende kurser. Efteråret byder på workshops med fokus på fysisk tungt arbejde, kemi på arbejdspladsen og Nænsom Nødværge - en teknik, der lærer dig at håndtere svære situationer med udadreagerende borgere.
 
Vi ses hos Arbejdsmiljø København
 

Få styr på kemi!

 
Workshop om kemisk risikovurdering
 
Bliv klædt på i forhold til at sikre et godt kemisk arbejdsmiljø. Når der er styr på kemien, medvirker det til at skabe tryghed for alle ansatte. Den kemiske risikovurdering er en del af den almindelige APV, og kan være med til at forebygge dårligt helbred og ulykker.
 
Målgruppe:
Medarbejdere og ledere, der er en del af Arbejdsmiljøorganisationen, og medarbejdere, der håndterer eller indkøber kemiske stoffer og materialer på arbejdspladsen. 
 

Løft tungt, uden at belaste kroppen

 
Workshop med fokus på fysisk tungt arbejde
 
Har du fysisk tungt arbejde og savner du ideer til, hvordan du løser dine opgaver, uden at belaste din krop for meget? På denne tre dages-workshop vil du møde kolleger, der har arbejdsopgaver, der ligner dine. Sammen vil vi dele gode ideer og drøfte mulige forslag til løsninger.
 
Målgruppe:
Teknisk servicepersonale 
 

Nænsom Nødværge

 
Workshop, hvor du lærer at håndtere borgere med udadreagerende adfærd
 
Oplever du jævnligt situationer med borgere, der kan reagere ved at blive fysisk udadreagerende? Så tilmeld dig vores workshop, hvor du bliver introduceret til ’Nænsom Nødværge’. Du vil få konkrete teknikker og nye redskaber til at undgå, at konflikter eskalerer – på en måde, så ingen kommer til skade.
 
Målgruppe:
Alle medarbejdere med borgere, der kan være udadreagerende.
 

Husk også .... Vores PS-kurser

 
Forebyg stress i organisationen
 
Hvordan kan I som arbejdsmiljøgruppe arbejde med at reducere stress gennem organisatoriske tiltag? Det sætter vi fokus på i dette supplement til arbejdsmiljøuddannelsen.
 
Målgruppe: Ledere og arbejdsmiljørepræsentanter i arbejdsmiljøgruppen
 
 
 
Hold dig opdateret på nye kurser, workshops og temadage på Arbejdsmiljø Københavns kursusside
Footer