Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet - TU-tillæg
Januar 2023

Trivselsundersøgelsen 2023 - din trivsel tæller

Så er det snart tid til den store trivselsundersøgelse, som afvikles hvert andet år i Københavns Kommune. Den 1. marts 2023 udsendes spørgeskemaerne til alle medarbejdere i kommunen og Arbejdsmiljø København står klar med rådgivning til kommunens arbejdspladser under hele processen. 

Trivslen understøtter en god løsning af kerneopgaven og trivselsundersøgelsen er et godt dialogværktøj til at drøfte jeres trivsel og arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Den bliver også et bidrag til kortlægningen af det psykiske arbejdsmiljø i arbejdspladsernes APV.

Tilmeld jer de første webinarer allerede nu og læs om, hvor I kan få støtte til arbejdet før, under og efter trivselsundersøgelsen. 

 

Datoer for TU23


1. marts 
- spørgeskemaet sendes ud

21. marts - svarfrist for undersøgelsen

28. april - ledere kan trække rapporten (2. maj er den tilgængelig for alle)

 

Webinar - Vær parat

Det er vigtigt at skabe engagement omkring trivselsundersøgelsen for i sidste ende at få en høj svarprocent. Webinaret Vær parat handler om, hvordan I kan tilrettelægge en god proces på jeres arbejdsplads, så I bliver klædt på til at afklare spørgsmål om undersøgelsen, spørgerammen og den videre proces.
 
Webinaret foregår via Microsoft Teams 24. januar kl. 12.30-14
 
 

Webinarer om generel opfølgning, særligt svært resultat eller krænkende adfærd

I kan også allerede nu tilmelde jer de andre webinarer, Arbejdsmiljø København afholder i forbindelse med trivselsundersøgelsen.
 
 
Alle webinarer optages og kan ses på vores hjemmeside efterfølgende.
 

Guide til en god trivselsundersøgelse

 
På Arbejdsmiljø Københavns hjemmeside finder I en guide til arbejdet med trivselsundersøgelsen.
 
Guiden er skrevet til MED-udvalget og skal inspirere til, hvordan I kan forberede trivselsundersøgelsen bedst muligt og følge op på resultaterne på en god måde. 
 
Guide til en god trivselsundersøgelse
 

Støtte til processen

 
Arbejdsmiljø København kan hjælpe i alle faser af trivselsundersøgelsen, hvis I ønsker støtte udefra til at sikre en god proces omkring trivselsundersøgelsen på jeres arbejdsplads.
 
 
Footer