Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet - TU-tillæg
Februar 2023

Trivselsundersøgelsen 2023 - din trivsel tæller

Kære kollega i Københavns Kommune - så er det lige om lidt!
 
I morgen onsdag 1. marts udsendes Københavns Kommunes trivselsundersøgelse til alle medarbejdere.  
 
Det er en fælles opgave for MED-udvalg og arbejdsmiljøgrupper at tilrettelægge jeres lokale proces. Måske er I allerede godt i gang med forberedelsen af undersøgelsen? Ellers kan I finde inspiration i dette nyhedsbrev. 
 
Arbejdsmiljø København rådgiver kommunens arbejdspladser i de forskellige trin i forløbet. 
 

Følg med i svarbarometeret

Trivselsundersøgelsen løber fra 1. - 21. marts. I spørgeperioden kan I følge med i, hvor mange der har svaret fra arbejdspladsen. 

Tilmeld jer webinaret "Fra rapport til handling"

Arbejdsmiljø København afholder et webinar om, hvordan I som ledere, AMR, TR og AMKO kommer fra rapport til handling og hvordan trivselsundersøgelsen kobles til det løbende, systematiske APV-arbejde.

På webinaret får I input til, hvordan I kan skabe en god dialog om resultaterne, og hvordan I finder frem til, hvilke handlinger der skal sættes i værk for at bevare og styrke trivslen hos jer. 

Det foregår 3. maj kl. 12.30-14

Tilmeld jer her via Plan2Learn

 

Webinarer om særligt svært resultat eller krænkende adfærd

I kan også allerede nu tilmelde jer de andre webinarer, Arbejdsmiljø København afholder i forbindelse med trivselsundersøgelsen.  

Find webinarerne her på siden  

Alle webinarer optages og kan ses på samme side efterfølgende.

 

Værktøjer til en god trivselsundersøgelse

Find inspiration til både forberedelse, opfølgning og kobling til APV-arbejdet i TU-guiden. Guiden er skrevet til de af jer, som skal stå for trivselsundersøgelsen på arbejdspladsen. 
 
 

Støtte til processen

 
Arbejdsmiljø København kan hjælpe i alle faser af trivselsundersøgelsen, hvis I ønsker støtte udefra til at sikre en god proces omkring trivselsundersøgelsen på jeres arbejdsplads.  
 
 
Footer