Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet
August 2023

Vær på forkant! Tiden kalder på strategisk forebyggelse af stress

Vi lever i en tid, hvor store udfordringer lægges på ledernes skuldre: Der er hård konkurrence om kvalificerede medarbejdere såvel som ledere, et højt forandringstempo og generelt pres på vores velfærdssamfund – oppefra, udefra, indefra - det kan være svært at få enderne til at nå sammen.
 
Det kalder på, at du som leder løfter blikket fra hverdagens brandslukninger og arbejder strategisk med at forebygge stress, sygefravær og opsigelser. Og samtidig styrker opgaveløsning, trivsel, fastholdelse og rekruttering. 
 
Vi vil gerne bidrage til at gøre denne komplekse opgave en smule mere håndgribelig. 
 

18 håndgribelige redskaber samlet i et katalog

I dette særtillæg af Arbejdsmiljøbrevet lancerer vi derfor et nyt redskabskatalog til ledere. En hjælp til at arbejde strategisk med forebyggelse af stress på arbejdspladsen.  
 
 
Herunder kan du også tilmelde dig en introduktion af kataloget på et morgenmøde på Rådhuset. Og du kan orientere dig i de forskellige tilbud, vi har lagt i kalenderen til dig i efteråret under P.S. - Indsats for Psykisk Sundhed i Københavns Kommune. 
Præsentation af kataloget Forebyg stress på arbejdspladsen

Kom til lancering på Rådhuset 26. oktober

I forbindelse med udgivelsen af redskabskataloget Forebyg stress på arbejdspladsen, inviteres du til morgenmøde på Rådhuset. Her kan du høre om, hvad strategisk, organisatorisk forebyggelse af stress er, og du bliver en grundig introduktion af kataloget samt et trykt eksemplar rigere.
 
Det foregår 26. oktober kl. 8.30-10.00.
 

Kurser og workshops i efteråret

Går du glip af morgenmødet, udbyder P.S. – Indsats for Psykisk Sundhed i Københavns Kommune workshops for ledere og andre organisatoriske nøgleaktører med henblik på at arbejde mere i dybden med temaet og redskaberne. De ligger i efteråret:
Footer