Arbejdsmiljø København
 
Arbejdsmiljøbrevet
December 2023

Kære kolleger i Københavns Kommune

Så nærmer vi os juletiden, årets sidste dage og ikke mindst foreberedelserne til et nyt år i Københavns Kommune. I denne årets sidste udgave af Arbejdsmiljøbrevet har vi en del på programmet, så istedet for at liste dem her, som vi plejer, anbefaler vi jer at læse mailen til ende. 
 
God læselyst, god jul og godt nytår.
 
Hilsen Arbejdsmiljø København 
 

Sæt kryds – tværgående konference i april 2024 om lederes trivsel i KK

Ledere i balance er en forudsætning for, at man som leder og organisation kan lykkes godt med opgaven. Book en plads på lederkonferencen og hent ny inspiration.
 
 
Sæt kryds – tværgående konference i KK om lederes trivsel i april 2024

Hvordan følger andre arbejdspladser op på undersøgelsen af sexistisk kultur og adfærd?

Det kan være svært at navigere i, hvordan I ude på arbejdspladserne følger op på den seneste undersøgelse. Læs hvordan en afdelingschef og en HR-partner fulgte op sidste år.
 
 

Morgenmøde på Rådhuset om organisatorisk forebyggelse af stress – vi gentager succesen

 Arbejdsmiljø København afholdt i oktober et udsolgt arrangement på Rådhuset, hvor vi satte fokus på organisatorisk forebyggelse af stress på arbejdspladsen. Begejstringen var stor, så nu afholder vi et mere 27. februar.
 
 

Oplever I udfordringer med fravær og vil I handle på det?

Arbejdsmiljø København tilbyder to forskellige temadage om håndtering af fraværsudfordringen – det ene for ledere, det andet for Trio og MED. 
 
 

PS-kurser i 2024

Der er nye datoer i kalenderen til kurser og workshops i 2024 under P.S. - Indsats for Psykisk Sundhed i Københavns Kommune.
 
 

Er du ”sikker med kemi”?

Arbejder du med kemiske stoffer i din hverdag?
 
Arbejdsmiljø København har netop udgivet pjecen ”Sikker med kemi”, der giver en introduktion til kemisk risikovurdering.
 
 

Kan “supermand” redde din arbejdsdag?

Træning i arbejdstiden giver mere energi og færre smerter. Derfor stiller vores fysioterapeuter dagligt op med Live træning via Teams. Vil du vide, hvilke favoritøvelser, Rasmus har?
 
 

“Skal jeg mon tage på arbejde?” Læs, hvad du kan gøre for at undgå smitte på din arbejdsplads

Det kan være svært selv at vurdere, hvornår man er for syg til at kunne tage på arbejde, og hvornår man er i fare for at smitte andre. Det kan du blive klogere på her.
 
 

Tre gode råd til et sundt indeklima i kolde tider

Med koldere vejr følger oftest et mere indelukket klima på arbejdspladser kommunen over.
 
Vi giver dig tre gode råd til at bevare det sunde indeklima. 
 
 

Hjem til Tokyo med inspiration i tasken fra AMK

Fem embedsmænd fra storbystyret i Tokyo besøgte Arbejdsmiljø København 24. oktober for at undersøge, hvordan arbejdsgivere sikrer et bedre arbejdsmiljø og trivsel på arbejdspladserne i København.
 
Footer