Nyhedsbrev
 
Arbejdsmiljøbrevet - særtillæg
Maj 2024

Kære kollega i Københavns Kommune

 
Vi bringer her et særtillæg af Arbejdsmiljøbrevet med de seneste aktiviteter inden for indsatsen SIKKER – styrket fokus på arbejdsulykker i Københavns Kommune. Læs om den digitale tjekliste til introduktionen af nye medarbejdere, en ny mødepakke om sikkerhedskultur til MED-møder, lyt til en podcast om psykisk førstehjælp og se desuden en oversigt over indsatsens kommende aktiviteter. 
 
Hilsen Arbejdsmiljø København 
 

SIKKER som ny - digital tjekliste til nye medarbejdere og nye arbejdsopgaver

 
Med denne nye digitale tjekliste får du et redskab til introduktion af nye medarbejdere eller nye arbejdsopgaver. Tjeklisten er en metode til at sikre, at alle relevante emner bliver behandlet.
 
 
 

Tag et kig på jeres sikkerhedskultur med ny mødepakke

 
Arbejdsmiljø København har udviklet en mødepakke til MED-gruppen. Den kan hjælpe jer med at få gang i dialogen om sikkerhedskulturen på arbejdspladsen.    
 
 
 

Lyt til podcast om psykisk førstehjælp, akut krisehjælp og defusing 1:1

 
Arbejdsmiljø København har produceret en podcast om psykisk førstehjælp, akut krisehjælp og defusing 1:1. Her fortæller en chefpsykolog fra Falck om psykisk førstehjælp til en kollega. Og I kan høre en souschef på Rosenvængets Skole fortælle om, hvordan de systematisk anvender defusing for at forebygge belastninger i arbejdet.    
 
 
 

Er du ”sikker med kemi”?

 
Arbejder du med kemiske stoffer i din hverdag? Arbejdsmiljø København har udgivet pjecen ”Sikker med kemi”, der giver en introduktion til kemisk risikovurdering.
 
 
 

Kursus i stigeeftersyn

 
Bliv indført i de lovgivningsmæssige krav til at kunne foretage stigeeftersyn. Kurset tager to timer og afholdes i Arbejdsmiljø København. 
 
 
 

Kommende aktiviteter under SIKKER - styrket fokus på arbejdsulykker i Københavns Kommune

 
Læs blandt andet om en workshop i biologisk risikovurdering og bliv klogere på Nænsom nødværge.
 
Footer