Nyhedsbrev
 
Nyt om byggesager - Ekstra
September 2024

Vi flytter sagssystem

I næste uge skifter vi det fagsystem, som vi bruger til at sagsbehandle byggeansøgningerne. Vi har forberedt os længe på at gøre overgangen til det nye system så smidig som mulig – både for vores sagsbehandlere og for dig som ansøger.
 
Men det er en større operation, når mange tusinde sager skal overføres, og et helt nyt system skal op at køre. Vi kan derfor ikke helt undgå at bremse lidt op i overgangsfasen.  
 
Hvad sker hvornår, og hvad betyder det for dig?
Det gamle system (KMD Structura) lukkes ned i morgen torsdag d. 26. september kl. 16, og det nye (KMD Nova Byggesag) tages i brug på onsdag d. 2. oktober.
 
Det betyder, at vi ikke kan registrere de ansøgninger, vi modtager i dette tidsrum. Der vil derfor være en mindre ophobning af sager, når vi åbner det nye system på næste onsdag. Vi gør naturligvis alt, vi kan, for at få dem registreret og behandlet hurtigst muligt.
 
Det kan også betyde, at vi bliver nødt til at rykke en ellers planlagt forhåndsdialog. I så fald vil du få direkte besked.
 
Hvis du følger din sag i minbyggesag.kk.dk, vil du i perioden også opleve, at siden ikke virker. Men så snart vi kan tilgå det nye system, virker minbyggesag.kk.dk igen.
 
Kundecenteret holder lukket hele ugen
Kundecenteret på Njalsgade 13, hvor du kan møde fysisk op, holder lukket fredag den 27. september til og med fredag den 4. oktober.
Vi åbner igen mandag den 7. oktober.
 
Du kan i mellemtiden stadig ringe til Kontaktcenter Teknik og Miljø på telefon 33 66 52 00
 
 
 
 
 
Modtager du endnu ikke vores nyhedsbrev?
Tilmeld dig her
Footer