Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Københavns Kommune Særudgave, november 2016     
     Borgercenter Handicap
 
Her kommer endnu en særudgave af BCH Nyt rettet mod forældre til børn og unge med handicap. Her kan du læse mere om temamødet og valg til Forældrerådet tirsdag den 8. november - og om hvordan du tilmelder dig, hvis du ikke allerede har gjort det.   
 
God læselyst! 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet

Kom til temamøde og valg til Forældrerådet d. 8/11

Kis Holm Laursen
Som tidligere annonceret inviterer Forældrerådet i Borgercenter Handicap til temamøde og valg til Forældrerådet. Det finder sted tirsdag den 8. november kl. 19-21 i Borgercenter Handicap, Thoravej 29, 2400 København NV. Vi håber at se så mange forældre som muligt, og du kan tilmelde dig på mailadressen g81k@sof.kk.dk.

Foredrag: At være offentlig familie
Emnet for temamødet er At være en "offentlig familie", når man har et barn med handicap. Kis Holm Laursen fra Det unikke barn holder et oplæg om dette. Foredraget har fokus på, hvad der sker med familien, når man får et barn med handicap, og om samarbejdet og udfordringerne, når man møder det offentlige system.
Læs mere om foredraget

Valg til Forældrerådet
Efter foredraget er der valg til Forældrerådet. Alle, der har et barn under 18 år, der er tilknyttet Borgercenter Handicap, kan stemme. 
Læs mere om valget.
 

Tak for din opmærksomhed!

Redaktionen hører meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer eller ønsker til nyhedsbrevet.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev