Ny undersøgelse viser, at Tidlig Indsats er en god støtte til ledere og medarbejdere i KK
 
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø har gennemført en kvalitativ undersøgelse af ledernes oplevelse af udfordringer og muligheder i håndteringen af medarbejdere med psykisk relaterede trivsels- og fraværsproblemer i Københavns Kommune.
 
En del af undersøgelsen fokuserer specifikt på ledernes erfaringer og oplevelse af Tidlig Indsats i Arbejdsmiljø København og viser et generelt billede af, at Tidlig Indsats sparer lederne for tid, giver dem tryghed og hjælper dem med at løse en opgave, som de selv kan føle sig usikre på.
Læs mere...
Nyt forskningsprojekt om kroppen i kerneopgaven
 
22 vuggestuer i Københavns Kommune bliver i løbet af 2017 involveret i et nyt treårigt forskningsprojekt, der har til formål at forebygge nedslidning hos daginstitutionspersonale og skabe de bedste forudsætninger for et langt og holdbart arbejdsliv.
Projektet bliver gennemført i tæt samarbejde mellem medarbejdere, arbejdsmiljøkonsulenter og forskere fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. 
 
Læs mere...
Er I vinterklar?
 
Hver vinter er der risiko for faldskader og andre arbejdsulykker på grund af is- og sneglatte forhold. Det er typisk forstuvninger og knoglebrud, som de ulykkesramte pådrager sig. Det er noget, der koster i fravær for arbejdspladserne - og ikke mindst i svie og smerte for de berørte medarbejdere.
 
Læs mere...
TU17: Gå-hjem-møder
 
Tilmeldingsfristen for det første gå-hjem-møde i forbindelse med trivselsundersøgelsen i 2017 er 3. januar. Tilmeld dig Vær parat allerede nu.  
 
Vær parat
Gå-hjem-mødet afholdes før og imens selve trivselsundersøgelsen gennemføres. Her vil vi sætte fokus på, hvad I kan gøre for, at trivselsundersøgelsen kommer godt fra land hos jer. Vi kommer blandt andet ind på, hvordan I sikrer jer en høj svarprocent. Derudover vil Arbejdsmiljø København præsentere værktøjer, som I kan bruge i jeres lokale arbejde med trivselsundersøgelsen.  
 
I kan deltage i gå-hjem-mødet på en af disse tre datoer:  
 
• 10. januar (kl. 14-16)
• 23. januar (kl. 14-16)
• 31. januar (kl. 14-16) 
Tilmeld dig her
Gå-hjem-møderne foregår hos AFUK 
Enghavevej 82 B
2450 Kbh SV.
 
Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København og er relevant for alle, der arbejder med arbejdsmiljø og trivsel på arbejdspladsen i Københavns Kommune. 
 
Arbejdsmiljøbrevet udkommer 4-5 gange årligt og sendes til alle ledere, arbejdsmiljøansvarlige -og repræsentanter, MED-udvalgsrepræsentanter og TR'ere i kommunen. 
Har du problemer med linksene til nyhederne, så klik her: amk.kk.dk
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev