Trivselsundersøgelsen starter 22. februar 2017
 
Så er det nu. På onsdag udsendes Københavns Kommunes trivselsundersøgelse til alle medarbejdere. At have en dialog om spørgerammen og at fastlægge den periode, som medarbejderne besvarer undersøgelsen ud fra, er med til at give en høj svarprocent – og dermed en brugbar undersøgelse.
 
I kan gøre meget lokalt for, at trivselsundersøgelsen kommer godt fra start på jeres arbejdsplads. Her oplister vi to ting, som I med fordel kan tage fat på lige nu:
 
1)      Tag en dialog om spørgerammen
2)      Afgræns perioden, som besvarelserne skal dække
Læs mere...
Vigtige pointer fra gå-hjem-møderne Vær parat
 
Arbejdsmiljø København har afholdt i alt fire gå-hjem-møder om, hvordan I bliver klar til trivselsundersøgelsen. Gik I glip af dem, får I de vigtigste pointer her.
 
Læs mere...
TU17 - datoer    
 
22. februar 2017  - spørgeskema udsendes  
 
14. marts 2017 - spørgeperiode slutter
    
6. april 2017 - rapporterne kan trækkes
Få hjælp i trivselsguiden  
 
Arbejdsmiljø København har lavet en guide til MED-udvalget, som skal stå for trivselsundersøgelsen på arbejdspladsen. Guiden skal give jer inspiration til, hvordan I kan forberede undersøgelsen og følge op på resultaterne på en god måde.  
 
 
 
Kontaktpersoner i forvaltningerne og støtte til processen
 
Gå til kontaktpersonen i jeres forvaltning, hvis I har spørgsmål til afviklingen af trivselsundersøgelsen. I finder en liste over kontaktpersoner i de enkelte forvaltninger her til højre på siden.
 
Arbejdsmiljø København kan hjælpe i alle faser af trivselsundersøgelsen, hvis I ønsker støtte udefra til at sikre en god proces omkring trivselsundersøgelsen på jeres arbejdsplads. 
Følg med i svarprocenten 
 
Når spørgeskemaerne kommer, kan I løbende følge med i, hvor mange der har svaret fra arbejdspladsen.
Se svarprocent...
Dette TU17-særtillæg af Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København (AMK) og indeholder alt, hvad du skal vide om trivselsundersøgelsen i 2017.
 
Du kan afmelde nyhedsbrevet nederst i mailen. Bemærk, at afmelder du dig dette nyhedsbrev, afmelder du dig samtidig Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev