Arbejdspladsens robusthed er helt afgørende for, hvor godt I klarer jer som organisation og fællesskab. Det gælder særligt, når I står overfor større forandringer som omorganiseringer, effektiviseringer og nye faglige prioriteringer.
 
Arbejdsmiljøkampagnen BOUNCE 2017 – fælles om robuste forandringer skal styrke jer i at bevare handlekraft og et sundt arbejdsmiljø i en tid præget af et højt forandringstempo og stor kompleksitet.  
 
Kampagnens tilbud er primært rettet mod Trio/MED-udvalget og ledere.
 
Find morgenmøde og kurser herunder, og læs meget mere om kampagnen på www.amk.kk.dk/bounce 
Morgenmøde på Københavns Rådhus den 21. marts:
’Sæt spot på organisationens robusthed’
 
Over morgenkaffen og en croissant vil Arbejdsmiljø København give et bud på en anden tilgang til begrebet robusthed. Du vil blive introduceret til begrebet ’organisatorisk robusthed’ og Arbejdsmiljø Københavns robusthedsmodel. Og så vil du møde to ledere, der har arbejdet med at styrke robustheden i deres organisation. Med dig får du det nye værktøj ’Sæt spot på organisationens robusthed’, som I kan bruge til at kortlægge og styrke jeres fælles robusthed.
Læs mere og tilmeld
Kursus til ledere: Ledelse af den robuste forandring  
 
Københavns Kommune er præget af hyppige forandringer, effektiviseringer og nye faglige prioriteringer. Forandringerne skaber fornyelse og muligheder, men også ofte hovedbrud og frustrationer. At lede sin organisation gennem en forandring, så du får medarbejderne engageret og forandringen gjort bæredygtig, stiller krav til dig som leder og kommunikator. Kurset klæder dig på til at lede den robuste forandring. 
 
Læs mere og tilmeld
Kursus til Trio/MED-udvalg: Trio/MED som MED-skaber af robuste forandringer  
 
En Trio eller et MED-udvalg, der er velfungerende, er et af kendetegnene ved en robust arbejdsplads og en vigtig faktor i robuste forandringer. Der er brug for en MED-organisation, som arbejder strategisk med forandringer og understøtter ledelsen i at udvikle arbejdspladsens fremtidige retning. På kurset vil I blive styrket i jeres arbejde med robuste forandringer.
Læs mere og tilmeld
Pjece: BOUNCE 2017 - fælles om robuste forandringer
 
Pjecen lander på jeres arbejdsplads i løbet af denne uge. Indtil da kan I hente den her.
 
 
Værktøj: Sæt spot på organisationens robusthed
– Kortlæg og styrk jeres fælles robusthed
 
’Sæt spot på organisationens robusthed’ er et værktøj I kan bruge til at kvalificere jeres dialog og indsats omkring arbejdspladsens robusthed. Værktøjet er struktureret ud fra Arbejdsmiljø Københavns organisatoriske robusthedsmodel.  
 
Fra d. 1. april 2017 kan I downloade værktøjet ’Sæt spot på organisationens robusthed’ fra AMK's hjemmeside eller få det i en trykt version – send en mail til amk@amk.kk.dk.
Dette BOUNCE-særtillæg af Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København (AMK) og indeholder alt, hvad du skal vide om arbejdsmiljøkampagnen.
 
Du kan afmelde nyhedsbrevet nederst i mailen. Bemærk, at afmelder du dig dette nyhedsbrev, afmelder du dig samtidig Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev