Trivselsundersøgelsen er i fuld gang. Nu kan I også tilmelde jer gå-hjem-mødet Fra rapport til handling, som sætter fokus på opfølgningen, og hvordan I starter dialogen ovenpå trivselsresultatet. 
Gå-hjem-mødet Fra rapport til handling

Fra rapport til handling introducerer jer til, hvordan I læser trivselsrapporterne og giver jer inspiration til, hvordan rapporterne kan danne grundlag for en fælles dialog på arbejdspladsen.

På mødet sætter vi fokus på, hvordan I kan omsætte trivselsundersøgelsen til konkrete handlinger til gavn for trivslen på jeres arbejdsplads.

Arbejdsmiljø København præsenterer på mødet to helt nye, korte videoer. Den ene handler om den gode opfølgningsproces, og den anden handler om, hvordan man som leder kan håndtere et svært resultat i trivselsundersøgelsen.

Vi afholder gå-hjem-mødet Fra rapport til handling fra kl. 14 til 16 på disse tre datoer:
  • 4. april 
  • 5. april 
  • 6. april 
Tilmelding
Følg med i svarprocenten
Vil I se, hvor mange der indtil videre har svaret på trivselsundersøgelsen, kan I følge med her. 
Svarprocent
Få hjælp i trivselsguiden  
 
Arbejdsmiljø København har lavet en guide til MED-udvalget, som skal stå for trivselsundersøgelsen på arbejdspladsen. Guiden skal give jer inspiration til, hvordan I kan forberede undersøgelsen og følge op på resultaterne på en god måde.  
 
 
 
Tekniske spørgsmål

Har I tekniske spørgsmål til undersøgelsen, er I velkomne til at kontakte projektkontoret hos Rambøll på:
 
Telefon: 5161 8074.
 
 
Kontaktpersoner i forvaltningerne og støtte til processen
 
Spørgsmål vedrørende afviklingen af trivselsundersøgelsen kan I rette til kontaktpersonen i jeres forvaltning. I finder listen over kontaktpersoner i de enkelte forvaltninger her.
 
Dette TU17-særtillæg af Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København (AMK) og indeholder alt, hvad du skal vide om trivselsundersøgelsen i 2017.
 
Du kan afmelde nyhedsbrevet nederst i mailen. Bemærk, at afmelder du dig dette nyhedsbrev, afmelder du dig samtidig Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev