Kom til ekstra morgenmøde om organisatorisk robusthed på Rådhuset 20. april.  
 
Kampagnen ’BOUNCE 2017 – fælles om robuste forandringer’ blev skudt i gang med et morgenmøde på Københavns Rådhus tirsdag den 21. marts. Den store interesse for emnet gør, at Arbejdsmiljø København afholder endnu et morgenmøde. Denne gang den 20. april 2017 – og det er relevant for alle ledere, medarbejderrepræsentanter og andre interesserede. 
 
På morgenmødet bliver du introduceret til begrebet ’organisatorisk robusthed’ og Arbejdsmiljø Københavns robusthedsmodel. Du vil møde en leder, der har arbejdet med at styrke robustheden i egen organisation. Og så går du fra mødet med værktøjet ’Sæt spot på organisationens robusthed – et værktøj til at kortlægge og styrke jeres fælles robusthed.’
 
Tilmelding inden 13. april
Morgenmødet foregår den 20. april 2017 kl. 8.30-10.00 på Københavns Rådhus, Hovedkassen. Der vil være networking, kaffe og croissanter fra kl. 8.00. Tilmeld dig allerede nu og inden den 13. april.
 
 
Tilmeld dig her
Få pladser tilbage på kurserne
 
En del af kampagnens tilbud er kurser til henholdsvis ledere og Trio/MED. Kurserne er gratis og allerede godt fyldt op - men der er stadig enkelte pladser. Find det kursus, der er relevant for jer. 
 
Kursus til ledere: Ledelse af den robuste forandring  
Københavns Kommune er præget af hyppige forandringer, effektiviseringer og nye faglige prioriteringer. Forandringerne skaber fornyelse og muligheder, men også ofte hovedbrud og frustrationer. At lede sin organisation gennem en forandring, så du får medarbejderne engageret og forandringen gjort bæredygtig, stiller krav til dig som leder og kommunikator. Kurset klæder dig på til at lede den robuste forandring.  
 
Læs mere og tilmeld
 
 
Kursus til Trio/MED-udvalg: Trio/MED som MED-skaber af robuste forandringer  
En Trio eller et MED-udvalg, der er velfungerende, er et af kendetegnene ved en robust arbejdsplads og en vigtig faktor i robuste forandringer. Der er brug for en MED-organisation, som arbejder strategisk med forandringer og understøtter ledelsen i at udvikle arbejdspladsens fremtidige retning. På kurset vil I blive styrket i jeres arbejde med robuste forandringer.
 
Læs mere og tilmeld
Pjece: BOUNCE 2017 - fælles om robuste forandringer
 
Vi har lavet en pjece, der indeholder alt, hvad du skal vide om kampagnen. Hent den lige her.
 
 
Værktøj: Sæt spot på organisationens robusthed
– Kortlæg og styrk jeres fælles robusthed
 
’Sæt spot på organisationens robusthed’ er et værktøj, I kan bruge til at kvalificere jeres dialog og indsats omkring arbejdspladsens robusthed. Værktøjet er struktureret ud fra Arbejdsmiljø Københavns organisatoriske robusthedsmodel.  
 
Fra d. 1. april 2017 kan I downloade værktøjet ’Sæt spot på organisationens robusthed’ fra AMK's hjemmeside eller få det i en trykt version – send en mail til amk@amk.kk.dk.
Dette BOUNCE-særtillæg af Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København (AMK) og indeholder alt, hvad du skal vide om arbejdsmiljøkampagnen.
 
Du kan afmelde nyhedsbrevet nederst i mailen. Bemærk, at afmelder du dig dette nyhedsbrev, afmelder du dig samtidig Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev