Aktuelle kurser hos Arbejdsmiljø København
 
I denne udgave af Arbejdsmiljøbrevet får du mulighed for at se, hvilke kurser, vi tilbyder lige nu. Læs om nogle af dem her og få hele overblikket i uddannelseskataloget på vores hjemmeside.  
Indsats for psykisk sundhed i Københavns Kommune
 
Stress og psykisk overbelastning er en stor – og stigende – udfordring på arbejdspladserne. Også i Københavns Kommune. Det sætter kommunen særligt fokus på med indsatsen ’P.S. – Indsats for psykisk sundhed i Københavns Kommune’. 
 
Arbejdsmiljø København er leverandør af de tilbud, der udbydes som en del af indsatsen. Der udbydes en række forvaltningsspecifikke og en række tværgående tilbud.
 
Læs mere om P.S. - Indsats for psykisk sundhed i Københavns Kommune og find (nederst på siden) det tilbud, der er relevant for jer her
 
Temamøder om mobning
 
Kom til temamøde om, hvordan man bedst håndterer, når der i trivselsundersøgelsen er svaret ja til, at der foregår mobning på arbejdspladsen. Der er både temamøder målrettet Trio’en (leder, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentant) og lederen alene.
 
Temamøderne foregår i maj og juni 2017. 
Tilmelding for ledere
Tilmelding for Trio
Nøglepersonuddannelse i alkohol og rusmidler
 
Mangler du kendskab til Københavns Kommunes alkohol- og rusmiddelpolitik? Arbejdsmiljø København udbyder i efteråret 2017 et en-dags kursus i forebyggelse, identifikation og håndtering af alkohol- og rusmiddelproblemer på arbejdspladsen. 
 
Kurset er for ledere, arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsrepræsentanter.
Det finder sted 24. oktober 2017.  
Læs mere og tilmelding
Du kan nå det endnu..
 
Vi har enkelte forvaltningsspecifikke kurser, der kan være relevante for jeres arbejdsplads. Du kan lige nå at tilmelde dig, inden fristen udløber. Det drejer sig om:
 
 
Bliv super til ergonomi (BUF)
Er du pædagog eller medhjælper ansat i en vuggestue, og kunne du tænke dig en større viden om, hvordan du og dine kolleger passer på jer selv, mens I passer børn? Så bliv superbruger i ergonomi. 
 
Første kursus finder sted 10. maj - tilmeldingsfrist 5. maj.
Læs mere og tilmelding
Kerneopgaven i forandring (KFF)
I denne workshop vil fokus være på, hvordan man som Trio kan forebygge og håndtere mistrivsel og stress hos kollegaerne, når kerneopgaven ændrer sig. 
 
Workshoppen finder sted 22. maj - tilmeldingsfrist 8. maj.
Læs mere og tilmelding
Stresshåndtering for ledere af ledere (BUF)
Klyngeledere og skoleledere tilbydes en 3-timers workshop med fokus på stress-
forebyggende og stresshåndterende ledelse af ledere. 
 
Første workshop finder sted 22. maj - tilmeldingsfrist 12. maj.
 
Læs mere og tilmelding
Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København og er relevant for alle, der arbejder med arbejdsmiljø og trivsel på arbejdspladsen i Københavns Kommune. Det sendes til ledere, arbejdsmiljøansvarlige -og repræsentanter, MED-udvalgsrepræsentanter og TR'ere i kommunen. 
 
                                         www.amk.kk.dk
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev