Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Københavns Kommune Marts 2018      
     Borgercenter Handicap
Så er vi klar med en ny udgave af BCH Nyt med aktuelle nyheder om, hvad der rører sig i og omkring Borgercenter Handicap. Både på myndighedsområdet og i centerfællesskaberne, der driver kommunens bo- og dagtilbud for borgere med handicap. 
 
 
Brug disse links til at dele vores nyhedsbrev, hvis du kender andre interesserede.   
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet

Københavns Kommunes nye handicappolitik

Københavns Kommunens handicapolitik 2018-2022
Københavns Kommune har fået en ny og mere tidssvarende handicappolitik, der danner rammen om indsatserne på handicapområdet de næste fire år. Her er der fokus på, at københavnere med handicap skal have mulighed for at leve et selvstændigt liv med høj livskvalitet. 
 
 

Video: Mød den nye socialborgmester

Mia Nyegaard og Mathilde fra Medieskolen Juno
Socialborgmester Mia Nyegaard har været på besøg på Medieskolen Juno, som er en del af Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse i Borgercenter Handicap. De friske reportere på medieskolen greb chancen for at lave et interview med den nye socialborgmester.  

Ny uddannelse i pårørendesamarbejde på vej

Foto fra workshop omkring den nye uddannelse
En gruppe medarbejdere og pårørende er sammen med Metropol i gang med at udvikle en spritny uddannelse for medarbejdere i botilbud i BCH. Ved en workshop var der kickoff for planlægning af uddannelsens indhold.

Hvorfor handicapområdet?

Video: Derfor skal sagsbehandlere vælge handicapområdet
Det er flere steder svært at tiltrække erfarne og stabile sagsbehandlere. Reportere fra Tv-Glad har været på besøg i Borgercenter Handicap for at lave en video om, hvorfor sagsbehandlere skal vælge handicapområdet. Det giver borgercenterchefen og en sagsbehandler fra ungeområdet deres bud på. 

 

KALENDER FOR FORÅRET 2018

Lavuk Entertainment lancerer ny metalfest

SLEM plakat
Mennesker med funktionsnedsættelse og deres netværk har fået deres helt egen metalfest. Lørdag den 17. marts løber metalfesten S.L.E.M. af stablen for første gang. Festen er arrangeret af Lavuk Entertainment, et eventbureau og arbejdsplads for unge mennesker med funktionsnedsættelser, der blandt andet også står for festivalerne Lavukstock og Silhuetten.

Debataften for borgere med handicap

Invitation til debataften
Tirsdag den 20. marts kl. 19-21 er der debataften om temaerne: Venner, kærester, ensomhed og seksualitet. Det finder sted i Sundby Væksthus på Amager, og alle borgere med handicap er velkomne. Debatten styres af Mads Steffensen fra "Mads og Monopolet", og der vil også være mulighed for at få lavet en profil på "Meet Up" og købe mad. 
 

Orienteringsmøde: Fra barn til voksen

Invitation til orienteringsmøde
Torsdag den 24. maj kl. 17-20 inviterer Borgercenter Handicap til et orienteringsmøde. Mødet handler om de forandringer og udfordringer der opstår, når unge med handicap fylder 18 år og dermed overgår til voksenbestemmelserne i den sociale lovgivning. Orienteringsmødet henvender sig både til forældre til unge med handicap mellem 16 og 18 år, og til de unge selv. 
 

Oplæg for forældre og unge, foråret 2018:

Ung pige.  Foto: Colourbox.dk
Onsdag den 4. april 2018 (for unge med autisme)

Angst, bekymringer og autisme

Hjerte. Foto: Colourbox.dk
Onsdag den 11. april 2018 (for forældre)

Hvad er autisme?

Barn og voksenikon. Foto: Colourbox.dk
Onsdag den 2. maj 2018 (for forældre)

Konflikthåndtering

Farveblyanter. Foto: Colourbox.dk
Onsdag den 13. juni 2018 (for forældre)

Redskaber til at støtte udviklingen hos børn med udviklingsforstyrrelser

Tak fordi du læste med!

Pilegren: Colourbox.dk
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev