Bedre brug af teknologi gavner borgere og arbejdsmiljø
 
Sundheds- og Omsorgsforvaltningen har fokus på implementering af velfærdsteknologi i disse år. Her kan I læse om, hvordan Plejecenteret Ryholtgård har løftet deres forflytningsniveau væsentligt på baggrund af en solid ledelsesmæssig forankring samt motivation fra både medarbejdere, beboere og pårørende – og hjælp fra Arbejdsmiljø København.
 
Ny bog om paradoksledelse af rådgivningschef i AMK
 
Rådgivningschef i Arbejdsmiljø København Jan Heiberg Johansen introducerer paradoksledelse som en særlig optik på organisation og ledelse i ny bog. 
 
Om bogen siger Klaus Majgaard, ph.d. og forstander på Askov Højskole blandt andet: ”Det lykkes Jan Heiberg Johansen at introducere paradoksledelse på en inspirerende, systematisk og overskuelig måde. Bogen er oplagt at bruge både som undervisningsbog og inspirationsbog for den enkelte leder, som ønsker at udforske sin egen praksis.”
 
Hjælp til jeres arbejdspladsvurdering på nyt APV-site
 
Arbejdspladsvurdering (APV) er et lovkrav for alle arbejdspladser. Kravet er at kunne dokumentere, at I arbejder løbende og systematisk med at bevare og udvikle sikre og sunde arbejdspladser, hvor I trives og ikke slides fysisk og psykisk. Det kan ske ved, at arbejdspladsen hele tiden har fokus på at tænke arbejdsmiljø ind i planlægningen og sørger for at dokumentere, at det sker, ved at arbejde med en løbende handlingsplan.
 
Find hjælp til arbejdet på vores nye APV-site, hvor vi har styrket fokus på, hvordan APV-arbejdet kan blive mere enkelt, løbende og systematisk.
 
Bevægelses-Banko – et boost til arbejdspladsens træning
 
Bevægelse og banko. Det er ikke to ting, man lige forbinder med hinanden. Med spillet Bevægelses-Banko har Arbejdsmiljø København forsøgt at forene de to – for at skabe motivation og engagement om træning på arbejdspladsen med leg og konkurrence.
 
Spillet har været udsolgt, men nu har vi det på lager igen.
 
Digital tilbagemelding ved påbud fra Arbejdstilsynet
 
1. januar 2018 blev det indført, at alle virksomheder – herunder Københavns Kommune - skal bruge OnlineAT, når der skal meldes tilbage på skriftlige høringer og afgørelser, I har fået efter et tilsynsbesøg fra Arbejdstilsynet. OnlineAT er en selvbetjeningsløsning, der samtidig kan bruges til at få et digitalt overblik over de sager og tilsynsforløb, I har med Arbejdstilsynet
 
Nye kurser i Arbejdsmiljø København
  
Kursus for trio'er om arbejdet med fravær og fastholdelse.
 
Kursus for ledere, der hjælper medarbejdere tilbage efter stress.
Frist for tilmelding 18. maj.
 
Kursus for lederteams der reducerer stress - sammen!
 
Kursus for ledere, der reducerer stress hos medarbejdere og sig selv
 
I kan altid holde jer opdaterede på vores udvalg af kurser i uddannelseskataloget på vores hjemmeside.
Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København og er rettet mod alle, der arbejder med arbejdsmiljø og trivsel i Københavns Kommune. Har du en kollega, det kunne være relevant for, er du velkommen til at videresende nyhedsbrevet. Tilmelding til Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev