Bliv klar til trivselsundersøgelsen i 2019
– se filmen om den gode forberedelse
 
Den 20. februar 2019 udsendes spørgeskemaerne til Københavns Kommunes trivselsundersøgelse. For at få så høj en svarprocent som muligt, er det vigtigt med en god forberedelse af trivselsundersøgelsen. Arbejdsmiljø København har lavet en kort film, I kan bruge som inspiration til det forberedende arbejde på arbejdspladsen. Se den her:
 
Gå-hjem-møder om TU19 - I kan nå det endnu
 
Det første af de to typer af gå-hjem-møder, som Arbejdsmiljø København afholder om TU19, starter lige om lidt. Vær parat har fokus på, hvad I kan gøre for, at trivselsundersøgelsen kommer godt fra start hos jer. Vi kommer blandt andet ind på, hvordan I sikrer jer en høj svarprocent. Derudover vil vi præsentere værktøjer, som I kan bruge i jeres lokale arbejde med trivselsundersøgelsen. 
 
I kan tilmelde jer en af disse tre dage:
  
Find information på KKintra eller amk.kk.dk/trivsel
 
Hver forvaltning i kommunen bringer løbende information om TU19 via egne informationskanaler. I kan også holde jer opdaterede på Økonomiforvaltningens fælles trivselsside på KKintra. Den hedder Trivselsundersøgelse 2019, og I finder den under 'I fokus'. 
 
Arbejdsmiljø Københavns hjemmeside finder I blandt andet spørgerammen for TU19, TU-guiden, gå-hjem-møder og oplysninger på kontaktpersonen i jeres forvaltning.
Dette TU19-særtillæg af Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København (AMK). Du kan afmelde nyhedsbrevet nederst i mailen. Bemærk, at afmelder du dig dette nyhedsbrev, afmelder du dig samtidig Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev