Ny hjemmeside giver redskaber til at sætte ind overfor stress
 
Alle arbejdspladser i København Kommune får nu via en ny hjemmeside adgang til redskaber, som kan forebygge og håndtere de stressudfordringer, der kan fylde i hverdagen. Redskaberne er udviklet i et tæt samarbejde mellem Arbejdsmiljø København og arbejdspladser i Københavns Kommune.
 
Invitation til lancering af spillet På forkant
Et spil om, hvordan stress opstår, og hvordan det kan forebygges
 
Arbejdsmiljø København inviterer konsulenter, ledere, arbejdsmiljøkoordinatorer og arbejdsmiljørepræsentanter i Københavns Kommune til lancering af det nye simulationsspil På forkant.
 
På forkant er et engagerende brætspil, der er udviklet i et samarbejde mellem Copenhagen Gamelab og P.S. - Indsats for Psykisk Sundhed i Københavns kommune. Spillet fører deltagerne gennem et år på en arbejdsplads under pres. Som team skal man i fællesskab lykkes med kerneopgaven – samtidig med, at man opbygger en stressforebyggende kultur og struktur på arbejdspladsen.
 
Kurser og workshops 2019 – på tværs af forvaltningerne

Som en del af P.S. – Indsats for Psykisk Sundhed i Københavns Kommune udbydes også i 2019 en række kurser og workshops, som er åbne for tilmelding på tværs af forvaltningerne.
Skab klarhed og handlekraft
Skab klarhed og handlekraft
- Ledelse der forebygger stress hos medarbejderne og dig selv
 
Skab fælles kurs og sammenhold
Skab fælles kurs og sammenhold
- Lederteams der reducerer stress – sammen!
  
Skab gode landinger
Skab gode landinger
- Ledelse der hjælper medarbejdere tilbage efter stress
 
Kurser og workshops 2019 – forvaltningsspecifikke 

Som en del af P.S. Indsats for Psykisk Sundhed igangsætter de enkelte forvaltninger i kommunen tilbud til arbejdspladserne. Det sker efter aftale med Arbejdsmiljø København. Forvaltningerne kommunikerer også selv om de forvaltningsspecifikke tilbud via egne kanaler.
 Find kurserne herunder:
 
Kurser og workshops i Børne- og Ungdomsforvaltningen:
 
Kurser og workshops i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen:
 
Kurser og workshops i Socialforvaltningen:
 
Øvrige forvaltninger er i gang med planlægningen af aktiviteter i P.S. – Indsats for Psykisk Sundhed i 2019 og kommunikerer herom i egne kanaler.
Dette særtillæg af Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København (AMK).
 
Du kan afmelde nyhedsbrevet nederst i mailen. Bemærk, at afmelder du dig dette nyhedsbrev, afmelder du dig samtidig Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev