Trivselsundersøgelsen starter 20. februar 2019 
 
Så er det nu. På onsdag udsendes Københavns Kommunes trivselsundersøgelse til alle medarbejdere. At have en dialog om spørgerammen og at fastlægge den periode, som medarbejderne besvarer undersøgelsen ud fra, er med til at give en høj svarprocent – og dermed en brugbar undersøgelse.
 
Følg med i svarbarometeret
 
Trivselsundersøgelsen løber fra 20. februar til 12. marts. I spørgeperioden kan I løbende følge med i, hvor mange der har svaret fra arbejdspladsen. 
 
 
 
Guide til en god trivselsundersøgelse
 
Find inspiration til, hvordan I kan forberede undersøgelsen og følge op på resultaterne på en god måde i TU-guiden. Guiden er skrevet til MED-udvalget, som skal stå for trivselsundersøgelsen på arbejdspladsen.  
 
Gå-hjem-møde om opfølgningen på TU19

Fra rapport til handling introducerer jer til, hvordan I læser trivselsrapporterne og giver jer inspiration til, hvordan rapporterne kan danne grundlag for en fælles dialog på arbejdspladsen. Vi sætter fokus på, hvordan I kan omsætte trivselsundersøgelsen til konkrete handlinger til gavn for trivslen på jeres arbejdsplads.

Tilmeldingen er åben
 
Vi afholder gå-hjem-mødet Fra rapport til handling fra kl. 14 - 16 på disse tre datoer - klik og tilmeld jer allerede nu:
Slides fra gå-hjem-mødet Vær parat
 
Arbejdsmiljø København har afholdt i alt tre gå-hjem-møder om, hvordan I forbereder jer til trivsels-undersøgelsen. Gik I glip af gå-hjem-møderne, kan I
få de vigtigste pointer i de slides, der blev brugt.
Find dem på Arbejdsmiljø Københavns hjemmeside her.
Find information på KKintra eller amk.kk.dk/trivsel
 
Hver forvaltning i kommunen bringer løbende information om TU19 via egne informationskanaler. I kan også holde jer opdaterede på Økonomiforvaltningens fælles trivselsside på KKintra. Den hedder Trivselsundersøgelse 2019, og I finder den under 'I fokus'. 
 
Arbejdsmiljø Københavns hjemmeside finder I blandt andet spørgerammen for TU19, TU-guiden, gå-hjem-møder og oplysninger på kontaktpersonen i jeres forvaltning.
Dette TU19-særtillæg af Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København (AMK). Du kan afmelde nyhedsbrevet nederst i mailen. Bemærk, at afmelder du dig dette nyhedsbrev, afmelder du dig samtidig Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev