Kom til morgenmøde på Københavns Rådhus den 7. marts:
 Stærke arbejdsfællesskaber – inspiration til handling 
 
Stærke arbejdsfællesskaber er med til at sikre en organisations robusthed. At vi bruger vores ressourcer optimalt til gavn for kerneopgaven – samtidig med, at vi trives som individer og som fællesskab. Men hvordan kommer vi fra en vision om de stærke arbejdsfællesskaber til praksis?
 
Begrebet arbejdsfællesskaber bliver anvendt i mange sammenhænge og i mange betydninger, hvor det handler om alt fra det nære, kollegiale fællesskab over faglig udvikling til den større, tværorganisatoriske sammenhængskraft.
 
Over morgenkaffen og en croissant vil Arbejdsmiljø København konkretisere begrebet arbejdsfællesskaber og give inspiration til at omsætte det til praksis.
 
På morgenmødet vil I blive introduceret til modellen De fire elementer i det stærke arbejdsfællesskab, som kan kvalificere jeres dialoger og give jer et fælles afsæt i tilrettelæggelsen af jeres indsatser.
 
I går fra morgenmødet med redskabskataloget Metoder til at styrke jeres arbejdsfællesskab i praksis. Kataloget er udviklet i samarbejde med arbejdspladserne i Københavns Kommune. Det giver jer konkrete greb og metoder til at gå hjem og styrke arbejdsfællesskaberne på alle niveauer i jeres organisation.
 
Tid og sted - og tilmelding  
Den 7. marts kl. 8.30-10.30 på Københavns Rådhus, Hovedkassen. Der vil være morgenkaffe og mulighed for at netværke uformelt fra kl. 8.00 
 
 
Målgruppe: Ledere, medarbejderrepræsentanter og andre interesserede.
Arbejdsmiljøkampagne om stærke arbejdsfællesskaber
 
Arbejdsfællesskaber står højt på den strategiske dagsorden i Københavns Kommune. Arbejdsmiljø København har i løbet af efteråret 2018 afholdt en række workshops for ledere, konsulenter, MED-udvalg og Trio-grupper. Det er sket som en del af kampagnen Bounce - stærke arbejdsfællesskaber. Vi har arbejdet med, hvordan man kan gøre begrebet håndtérbart, og hvordan man i praksis styrker både de lokale og de tværorganisatoriske arbejdsfællesskaber. Med morgenmødet den 7. marts afrunder vi kampagnen Bounce - stærke arbejdsfællesskaber.    
 
Kontakt
Har du spørgsmål til morgenmødet, kan du kontakte organisationspsykolog Karina Petersen på 20552110 eller ch29@kk.dk 
Dette særtillæg af Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København (AMK).
 
Du kan afmelde nyhedsbrevet nederst i mailen. Bemærk, at afmelder du dig dette nyhedsbrev, afmelder du dig samtidig Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev