Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Københavns Kommune Februar 2019      
     Borgercenter Handicap
Så er vi klar med en ny udgave af BCH Nyt med aktuelle nyheder om, hvad der rører sig i og omkring Borgercenter Handicap. Både på myndighedsområdet og i centerfællesskaberne, der driver kommunens bo- og dagtilbud for borgere med handicap. 
 
 
Brug disse links til at dele vores nyhedsbrev, hvis du kender andre interesserede.   
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet

Resultater fra tilfredshedsundersøgelse i hus

Spørgeskema med smilyes. Foto: Colourbox.dk
Hvert år i oktober tager Socialforvaltningen en temperaturmåling på borgernes tilfredshed med forvaltningens arbejde. På Borgercenter Handicaps myndighedsområde blev undersøgelsen sendt ud til ca. 5.500 repræsentativt udvalgte borgere. 

Læs artikel om undersøgelsen og resultaterne

Borgercenter Handicap åbner nyt rådgivningstilbud

Tegning af fremstrakte hænder
Din Rådgivning er et nyt gratis og anonymt tilbud til københavnere med autisme eller anden funktionsnedsættelse i alderen 18-65 år. Det nye rådgivningstilbud tilbyder bl.a. pædagogisk rådgivning om problemstillinger i relation til at håndtere at have en diagnose i et ungdoms- eller voksenliv. 

Peter bruger sin diagnose positivt i sit job

Peter Hjørland
Med hjælp fra sin hjemmevejleder i Borgercenter Handicap lykkedes det Peter Hjørland at finde et job, hvor han kan bruge sin autisme-diagnose positivt. Peter har særligt ét godt råd til andre med autisme, der gerne vil have et job.

 

Skolerådgiver i Borgercenter Handicap

Peter Hedenborg
Et nyt forsøg i Borgercenter Handicap skal yde tidlig hjælp til børn og fremme dialogen mellem skole og familie. Inspirationen er hentet fra almenområdet og Borgercenter Børn og Unge. 
 
 

Hønsefødder og gulerødder…

Miljømesse. Foto Michael K. Andreasen, Idrætsprojektet
 
… skal da i biospanden! Under sloganet Bioheltene – din indsats gør dig til en helt, var 200 københavnere med handicap inviteret til miljømesse for at lære om bioaffald og bæredygtighed. På programmet var blandt andet bio-banko og skraldebold. 

Læs reportage fra miljømessen 

Oplæg og workshops for forældre:

Oplæg for forældre til børn og unge med funktionsnedsættelse. Foto: Colourbox
Forældre til børn og unge med handicap samt voksne pårørende inviteres til at deltage i en række aktuelle oplæg og workshops i Borgercenter Handicap. Her kan du både hente inspiration og konkrete redskaber.   

Se forårsprogrammet

Tak, fordi du læste med!

Erantis. Foto: Colourbox.dk
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev