Styrket fokus på arbejdsulykker
 
Under overskriften ”Sikker” er startskuddet gået i gang til en flerårig indsats for at forebygge arbejdsulykker i Københavns Kommune.  Indsatsen blev vedtaget i Budget ’18 og målet er, gennem en aktiv forebyggende indsats, at nedbringe de direkte og indirekte omkostninger til arbejdsulykker.
 
Kom på temadag om fraværsopgaven
 
Kom i hus med sygefraværsopgaven: Find balancen mellem empati og handlekraft (for ledere)
På denne temadag får I en række konkrete redskaber til, hvordan I finder en balance mellem rollen som den empatiske og den handlekraftige leder.
 
 
Kom i hus med fraværsopgaven i Trio og MED
En temadag om at blive klarere på rollerne og opgaverne i den fælles opgave, Trio/MED har med at forebygge og håndtere fravær.
 
Ekstra morgenmøde om stærke arbejdsfællesskaber – inspiration til handling

På grund af den store interesse for vores nyligt afholdte morgenmøde på Københavns Rådhus, er vi blevet opfordret til at afholde et mere - så det gør vi!
 
På morgenmødet bliver I introduceret til modellen De fire elementer i det stærke arbejdsfællesskab, som kan kvalificere jeres dialoger og give jer et fælles afsæt i tilrettelæggelsen af jeres indsatser.   
 
Tid og sted - og tilmelding  

Den 28. marts kl. 8.30-10.30 på Københavns Rådhus, Hovedkassen. Der vil være morgenkaffe, croissanter og mulighed for at netværke uformelt fra kl. 8.00.
 
Gå-hjem møde om opfølgningen på TU19 

Trivselsundersøgelsen er netop afsluttet. Når I får jeres rapporter om trivslen på jeres arbejdsplads, kan I få hjælp og inspiration til den efterfølgende proces på et af Arbejdsmiljø Københavns gå-hjem møder, som ligger i starten af april.
 
Få indblik i nye stressredskaber
 
Ny artikelserie formidler redskaber til at forebygge og håndtere stress, der er udviklet som en del af P.S. – Indsats for Psykisk Sundhed i Københavns Kommune.  
 
Det er det digitale tidsskrift Ledelse i Dag, der i løbet af foråret 2019 bringer de fire artikler. De er skrevet til ledere, der gerne vil forebygge stress – og samtidig styrke opgaveløsningen og trivslen på arbejdspladsen. Foreløbig er to af de fire planlagte artikler udkommet.
 
Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København og er rettet mod alle, der arbejder med arbejdsmiljø og trivsel i Københavns Kommune. Har du en kollega, det kunne være relevant for, er du velkommen til at videresende nyhedsbrevet. Tilmelding til Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev