Trivselsundersøgelse 2019 - opfølgning på resultaterne
 
Alle ledere i Københavns Kommune har nu fået adgang til rapporten fra trivselsundersøgelsen. Og nu skal der følges op på resultaterne. Arbejdsmiljø København har her samlet den vigtigste information til arbejdet med opfølgningen på TU19.
5 gode råd til ledere om opfølgningen på TU19
 
1. Skab begejstring om, at resultaterne er kommet
2. Læs rapporten grundigt
3. Drøft resultaterne i arbejdsgruppen/MED-udvalget
4. Drøft resultaterne på ledelsesspørgsmålene i ledelsesgruppen
5. Vær særlig forberedt på, hvad du gør med nultolerancespørgsmålene
 
Temamøder om mobning
 
Arbejdsmiljø København afholder temamøder om, hvordan man følger op på en trivselsundersøgelse, der viser, at en eller flere medarbejdere oplever, at der er mobning eller krænkende adfærd på arbejdspladsen. Temamøderne er for Trio, AMG og MED. Og ledere eller ledergrupper og afholdes på disse datoer:
For Trio, AMG og MED:
For ledere og ledergrupper:
Se de to film om opfølgningen på TU19

Med "Den gode opfølgningsproces" kan du få inspiration og hjælp til opfølgningen på trivselsundersøgelsen. Filmen er relevant for ledere og MED-repræsentanter i Københavns Kommune.
 
"Håndteringen af et vanskeligt resultat" skal være en hjælp til lederens arbejde med opfølgningen på et vanskeligt resultat i forbindelse med trivselsundersøgelsen. 
Slides fra gå-hjem mødet Fra rapport til handling
 
Arbejdsmiljø København har afholdt tre gå-hjem møder om opfølgningen på trivselsundersøgelsen. Gik I glip af dem, kan I få de vigtigste pointer i de slides, der blev brugt. Find dem her på Arbejdsmiljø Københavns hjemmeside
Guide til en god trivselsundersøgelse
 
Husk, at I kan finde inspiration til, hvordan I følger op på resultaterne på en god måde i TU-guiden. Guiden er skrevet til MED-udvalget, som skal stå for trivselsundersøgelsen på arbejdspladsen.  
 
Find information på KKintra eller amk.kk.dk/trivsel
 
Hver forvaltning i kommunen bringer løbende information om TU19 via egne informationskanaler. I kan også holde jer opdaterede på Økonomiforvaltningens fælles trivselsside på KKintra
Dette TU19-særtillæg af Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København (AMK). Du kan afmelde nyhedsbrevet nederst i mailen. Bemærk, at afmelder du dig dette nyhedsbrev, afmelder du dig samtidig Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev