Kurser hos Arbejdsmiljø København
 
Her inden sommerferien får I mulighed for at se hvilke kurser, vi udbyder til efteråret. Læs om nogle af dem her og få hele overblikket på vores hjemmeside.  
Kurser i efteråret under P.S. - Indsats for Psykisk Sundhed i Københavns Kommune
 
Som en del af P.S. – Indsats for Psykisk Sundhed har vi to kurser for ledere med personaleansvar, som er åbne for tilmelding nu:
 
Skab klarhed og handlekraft
- Ledelse der forebygger stress hos medarbejderne og dig selv
 
Skab gode landinger
- Ledelse der hjælper medarbejdere tilbage efter stress
 
Efterspurgt P.S.-kursus kan nu bestilles via timebanken
 
Nu kan I via timebanken eller som betalingsopgave bestille vores kursus om organisatorisk forebyggelse af psykisk mistrivsel og stress til jeres arbejdsplads. 
 
Vi udbyder kurset både som en temadag for Trio eller MED eller som supplerende arbejdsmiljøuddannelse for ledere og AMR'ere. 
 
Nøglepersonuddannelse i alkohol og rusmidler
 
Mangler du kendskab til Københavns Kommunes alkohol- og rusmiddelpolitik? Arbejdsmiljø København udbyder i efteråret 2019 et en-dags kursus i forebyggelse, identifikation og håndtering af alkohol- og rusmiddelproblemer på arbejdspladsen. 
 
Kurset er for ledere, arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsrepræsentanter:
To workshops om opfølgningen på TU19
 
Workshop om mobning og krænkende adfærd
 
Få inspiration og tid til at arbejde med den del af Trivselsundersøgelse 2019, der viser, at en eller flere medarbejdere oplever sig krænket på arbejdspladsen. Workshoppen er målrettet Trio/arbejdsmiljøgruppen:
 
Workshop om at få TU19-handlingsplanen ud at gå
 
Få inspiration og tid til at arbejde fokuseret med temaerne fra Trivselsundersøgelse 2019 – hvordan kommer man fra plan til praksis? Workshoppen er målrettet Trio/ arbejdsmiljøgruppen:
Kom i hus med sygefraværsopgaven
- Find balancen mellem empati og handlekraft

Vil I gerne vide mere om, hvordan man som leder bedst navigerer, når fraværsforløb går hen og bliver vanskelige? Så kom på temadag om at håndtere vanskelige fraværsforløb. Læs mere og tilmeld jer her:

 
Kom i hus med fraværsopgaven i Trio og MED
 
Ønsker I at blive endnu bedre til at arbejde med fravær og fastholdelse, både i forhold til den enkelte medarbejder og hele kollegagruppen? Så er denne temadag måske noget for jer som samlet Trio eller MED-udvalg fra samme arbejdsplads. Læs mere og tilmeld jer her:
  
                           
                             Hav en god sommer!
Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København og er rettet mod alle, der arbejder med arbejdsmiljø og trivsel i Københavns Kommune. Har du en kollega, det kunne være relevant for, er du velkommen til at videresende nyhedsbrevet. Tilmelding til Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev