SEPTEMBER 2019 | NYT FRA STUDIEUNIT
- om social- og sundhedsuddannelserne

Vi samarbejder om at uddanne fremtidens dygtige medarbejdere, som kan skabe gode liv for borgere i København. Du kan med dette nyhedsbrev holde dig ajour med uddannelse og praktik i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen.

NYHEDER

Ny film om akademimodul for praktikvejledere
'Jeg har lært, at man ikke bare kan motivere – man skal SKABE motivation’.
 
Se filmen
Kvalitetsaftaler om uddannelse af elever og studerende 
51 praktiksteder i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen drøfter grunduddannelse med Studieunit og indgår aftaler om kvalitet og kapacitet.
Læs mere

NYE REDSKABER

Velkommen til praktikken
I den nye velkomstfilm byder elever og praktikvejledere nye social- og sundhedshjælperelever velkommen til praktikken.

KOMMENDE AKTIVITETER

24. september | Temadag i det bydækkende netværk
Stærke faglige fællesskaber er en hjørnesten i at skabe god uddannelse. Dagen giver inspiration til, hvordan arbejdet med elever og studerende kan bidrage til at styrke faglig udvikling og refleksion på hele arbejdspladsen. Alle kliniske vejledere, uddannelsesansvarlige og ledere i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er inviteret.
 
Tilmeld her
25. september | Workshop om elever med sproglige udfordringer
Er du praktikvejleder for elever med læse-, skrive- og/eller sproglige vanskeligheder? Kom til workshop og få værktøjer til at planlægge individuelle elevforløb. Workshoppen afholdes på Krumtrappen i Valby fra kl. 13-15.  
Tilmeld her
19. november | Inspirationsdag for praktikvejledere
 Sæt kryds i kalenderen allerede nu!
Tilmeld her

LIGE NU

Velkomstfest for P1 elever på Rådhuset
Onsdag den 23. oktober byder vi alle nye social- og sundhedselever velkommen til praktikken i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Elever i praktik 1 og deres praktikvejledere inviteres til en eftermiddag med faglig inspiration, festlige indslag og rådhuspandekager. Invitationen er lige på trapperne.
 
Evaluering af kompetenceudvikling
I løbet af efteråret gennemfører Sundheds- og Omsorgsforvaltningen en række evalueringsaktiviteter. Praktikvejlederne vil i første omgang blive bedt om at svare på et spørgeskema. Læs mere her

Nyt på www.uddannelse.kk.dk 
Social- og sundhedselever kan nu læse om, hvordan de fagligt bliver vurderet, når de er i praktik i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i København Kommune. Læs mere om vurdering i praktikken for enten:

FIK DU LÆST

FOA´s praktikvejlederkonference
FOA inviterer til konference for praktikvejledere på social- og sundhedsuddannelserne
Tilmeld her
MAJ 2019 | Nyt fra Studieunt
Fik du ikke læst det sidste nyhedsbrev om social- og sundhedsuddannelserne?  
Find det her
Dette nyhedsbrev er udsendt af Studieunit og er rettet mod alle, der arbejder med uddannelse og praktik på social- og sundhedsområdet i Københavns Kommune. Har du en kollega, det kunne være relevant for, er du velkommen til at sende det videre. Tilmelding til nyhedsbrevet
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev