SYGEPLEJERSKESTUDERENDE  
- oplever problemer med FMK adgang
Vi får mange henvendelser om fejl, når de studerende skal bemyndiges til FMK.  
 
Fejl i forbindelse med opdatering til version 29
For at sygeplejestuderende, på 6. semester, kan arbejde med FMK i Cura, skal de bemyndiges som medhjælp af en autoriseret medarbejder (sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent). I forbindelse med opdatering af Cura til version 29 og overgang til trustløsning, kan I opleve, at den studerende ikke kan fremsøges, når man skal bemyndige den studerende til FMK under ’Rediger medhjælpers bemyndigelse’ på Cura app. Fejlen består i, at den studerende hverken kan fremsøges ved hjælp af brugerident eller navn.  
 
Plan/håndtering
Den studerende kommer ikke i FMK på nuværende tidspunkt. Fejlen er meldt til Systematic, vi kender dog ikke tidshorisonten for, hvornår fejlen bliver rettet.  
 
Hvad betyder fejlen?
De studerende kan ikke bemyndiges til at komme i FMK. De kan heller ikke bemyndiges ved at bruge den gamle løsning.  
 
Hvilke funktioner påvirkes ikke af fejlen?
De studerende kan stadigvæk arbejde i medicinmodulet. De kan oprette dispenseringsperioder, registrere dispenseret medicin, de kan registrere administration af medicin. Det eneste de studerende ikke kan, er at gå i FMK.  
 
Dette ændrer ikke noget ift. den måde I arbejder med de studerendes læring. Kliniske vejledere/sygeplersker skal alligevel altid sikre, at der ikke er kommet FMK-ændringer i en borgers medicin, før den studerende må varetage en opgave. Det er altid den kliniske vejlederen eller den medicinansvarliges opgave at overføre nye ændringer fra FMK til LMK. Det er ikke noget en studerende må gøre alene.  
 
Vi vender tilbage, når vi får en melding fra Systematic om, hvornår fejlen løses. 
 
Med venlig hilsen
Maria Nordquist
Konsulent Afdeling for det Nære Sundhedsvæsen 2
_______________________________
KØBENHAVNS KOMMUNE
Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Sundhed og Forebyggelse
 
Sjællandsgade 40, bygn. H, 2. sal, 306-308
2200 København N
 
 
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev