Helbredsundersøgelse ved natarbejde – tilmeldingen er åben
 
Som led i Sundheds- og Omsorgsborgmester Sisse Marie Wellings ønske om at forbedre forholdene for natarbejdere i Københavns Kommune, bliver alle medarbejdere i nattevagt nu tilbudt en helbredsundersøgelse udført af en læge. Helbredsundersøgelsen foregår i Arbejdsmiljø København og tilmeldingen er åben.
 
Charter med fokus på arbejdsfællesskaber i KK
 
Lavere sygefravær, øget arbejdsglæde og højere kvalitet i kommunens ydelser. Det er resultatet af Københavns Kommunes erfaringer med at styrke arbejdsfællesskaber på kommunens arbejdspladser. I et interview med overborgmester Frank Jensen (S) skriver Kommunernes Landsforening om det nye charter, der skal udbrede arbejdet med arbejdsfællesskaber til hele kommunen.
 
Sikker på jobbet med indsatsstyrke
 
Københavns Kommune har, som led i den flerårige indsats for at forebygge og reducere antallet af arbejdsulykker i kommunen, oprettet en særlig indsatsstyrke ved Arbejdsmiljø København. Her kan arbejdspladser frit rekvirere hjælp og konsulentbistand til forebyggelse af ulykker.
 
Indsatsstyrken giver: 
  • Et eksternt blik på jeres fysiske indretning, organisering, kultur, politikker og systematik. Herunder risiko for potentielle arbejdsulykker
  • Et konkret tjek, der er klaret på en dags besøg, hvor to konsulenter fra AMK vil gennemgå jeres arbejdsplads
  • Mundtlige anbefalinger til, hvad der kan gøres ved problemerne.  
Workshop i sikker håndtering af kemikalier
 
1. juli 2019 trådte en revideret lovgivning om kemikaliehåndtering i kraft. Læs om, hvad det har af betydning for jeres håndtering af kemikalier på arbejdspladsen. I kan også tilmelde jer en af de to workshops, Arbejdsmiljø København afholder om sikker håndtering af kemikalier.
 
Kurser i Arbejdsmiljø København
 
Husk, at I altid kan holde jer opdaterede på de kurser, I kan tilmelde jer i Arbejdsmiljø København på vores hjemmeside. Lige nu har vi ledige pladser på kurserne:
 
  • 22. oktober kl. 9 – 15.30
  • 4. december kl. 9 – 15.30  
  • 22. oktober kl. 8.30-15
Kurset er for ledere, arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsrepræsentanter.
 
 
 

Arbejdsmiljøkonferencen er Danmarks største konference for arbejdsmiljøprofessionelle. Hvert år i november i løbet af to dage afholdes mere end 100 workshops og oplæg om arbejdsmiljø. På konferencen kan I både dele praktiske erfaringer og samt få ny viden, værktøjer og inspiration til jeres videre arbejdsmiljøarbejde. Måske var det noget for jer?  
 
Det foregår 10. – 12. november på Hotel Nyborg Strand.
 
Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København og er rettet mod alle, der arbejder med arbejdsmiljø og trivsel i Københavns Kommune. Har du en kollega, det kunne være relevant for, er du velkommen til at videresende nyhedsbrevet. Tilmelding til Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev