Marts 2020
 

Kære læser

Her kommer en ny udgave af Borgercenter Handicaps nyhedsbrev, der, som alt andet lige nu, bærer præg af den aktuelle situation i forhold til corona-virus. 
God læselyst!

Hold dig opdateret på kk.dk/corona

Københavns Kommune har i øjeblikket ikke normal drift på grund af corona-virus. Du kan holde dig opdateret om den aktuelle situation på kommunens hjemmeside, der samler alle informationer og retningslinjer til borgere. Du finder siden på www.kk.dk/corona

På undersiden ”Sociale forhold” finder du opdateret information om, hvordan lukningen af al unødvendig aktivitet påvirker aktiviteter for borgere med tilknytning til byens tre borgercentre og Den Sociale Hjemmepleje. Herunder børn og voksne med tilknytning til Borgercenter Handicap. 

Du finder siden her: www.kk.dk/social-coronainfo
 
 

Resultater fra brugertilfredshedsundersøgelse

Billede af blå smilies
 
Hvert år tager Socialforvaltningen en temperaturmåling på borgernes tilfredshed. Det gælder også handicapområdet. 
 
 

Ny chat for unge

Talebobbel med ordet
Borgercenter Handicap har åbnet en ny chat for unge. Her kan unge med autisme eller anden funktionsnedsættelse chatte med vores rådgiverne fra Åben Rådgivning. Forældre er også velkomne, når det handler om deres barn eller unge. 
 
Chatten er åben hver torsdag fra kl. 15-17 - og holdes fortsat åben i denne særlige tid. Du finder chatbotten på vores hjemmeside flere steder. Bl.a. på bch.kk.dk/kontakt

 

Klar igen

Foto af ankler og sneakers
I en periode har Ungeområdet i Borgercenter Handicap fået hjælp til sagsbehandlingen af merudgifter og tabt arbejdsfortjeneste fra andre afdelinger i centret. Fra marts 2020 rykker sagsbehandlingen af de to paragraffer tilbage til Ungeområdet. 
 
 

KALENDER:

Borgercenter Handicap har planlagt en række oplæg for forældre, borgere og pårørende hen over foråret og sommeren 2020. Vær opmærksom på, at nogle af oplæggene kan blive aflyst grundet corona-virus. Vi annoncerer eventuelle aflysninger under de enkelte oplæg i kalenderen på hjemmesiden. 
 
Footer