Få støtte til at håndtere og forebygge digital chikane på arbejdspladsen
 
Det skal være trygt at gå på arbejde i Københavns Kommune. Derfor skal der arbejdes med at forbygge og håndtere digital chikane som et fælles arbejdsmiljøproblem.
Ny guide skal klæde MED-organisationen, Trio-grupper og arbejdsmiljøgrupper i Københavns Kommune på med viden om, hvad digital chikane er, og hvordan man som arbejdsplads kan forebygge og håndtere det.
 
Er I vinterklar? 
 
Skulle vi få en vinter med sne- og isglatte veje, kan det være godt at vide, hvad I skal være opmærksomme på.
 
Strategisk indsats mod stress i Københavns Kommune
- Nye kurser i 2019
 
P.S. – Indsats for Psykisk Sundhed i Københavns Kommune er en bred pakke af kurser og tilbud, der giver arbejdspladserne adgang til den nyeste viden om stress og redskaber til at håndtere typiske udfordringer, når det handler om at forebygge og håndtere psykisk overbelastning og stress på arbejdspladsen.

Som en del af indsatsen udbydes også i 2019 en række datosatte kurser, som er åbne for tilmelding på tværs af forvaltningerne i Københavns kommune. 
 
Bounce 2018 - stærke arbejdsfællesskaber - sidste chance!
 
Hvad kendetegner stærke arbejdsfællesskaber, og hvordan arbejder vi med dem i praksis?
 
Disse spørgsmål har arbejdsmiljøkampagnen BOUNCE 2018 givet en række bud på med særligt fokus på det stærke arbejdsfællesskab. Kampagnens to sidste workshops ligger i januar og februar 2019. Vi har udvidet med lidt flere pladser, så tilmeld jer nu, hvis I vil nå at komme med:
 
Ledelse af stærke arbejdsfællesskaber 
For ledere og ledelsesgrupper
 
 
Medskabere af stærke arbejdsfællesskaber
For MED-udvalg, Trio- og arbejdsmiljøgrupper
 
 
TU19 – gå-hjem-møder om Vær parat
 
Få hjælp til forberedelsen af den kommende trivselsundersøgelse (TU19). Tilmeldingen til Arbejdsmiljø Københavns første gå-hjem-møder Vær parat er åben. Der er tre datoer i januar.
 
 
 
                   Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!
 
Arbejdsmiljøbrevet er udsendt af Arbejdsmiljø København og er rettet mod alle, der arbejder med arbejdsmiljø og trivsel i Københavns Kommune. Har du en kollega, det kunne være relevant for, er du velkommen til at videresende nyhedsbrevet. Tilmelding til Arbejdsmiljøbrevet.
 
 
 
 
 
 
Afmeld dette nyhedsbrev